Tara noastra are foarte multi oameni inteligenti cognitiv(IQ) precum si multe fiinte minunate cu trairi autentice si in lumina, dezvelitori, unificatori, constructori divini, stalpi de lumina, inteleptitori( SQ) insa EQ-ul la nivel de tara este inca mic, violenta domestica, agresivitatea, neincrederea fiind inca mare.

S-a observat ca de la un IQ de 180 in sus laureatii premiului nobel, inventatorii, deschizatorii de porti, pictorii, scriitorii cu totii au recunoscut ca in teoriile, scrierile, descoperirile lor…. verticala cereasca a vorbit, ei fiind doar canalele, participantii la creatie, scribii ceresti.

Si totusi cum ne putem creste EQ-ul? Emotia vine de la e-movere, energia care se misca in noi si ne dezvaluie tema de viata pe care o avem de facut, darul ei, saltul de intelegere. Ea nu e in sine buna sau rea este doar un maestru deghizat care ne invita la centru sa ne punem intrebarile potrivite: Ce parti din mine au atras acest conflict? Care sunt sabotorii mei interni? Ce teme de viata treneaza in structurile mele?Ce nu vreau sa vad in mine? Emotia ne ghideaza in labirintul interior pentru a ajunge la stapanii casei: suflet si spirit.

Nu trebuie sa ne exprimam prin voma emotionala sau atac energetic si nici sa evitam sa aducem la suprafata emotiile blocandu-le in structuri. Energia care iese la suprafata are nevoie sa fie privita in lumina constientei. In aceasta clipa simt furie. Ce imi dezvaluie ea?

Ca sunt atasat de punctele mele de vedere-ca manifest mult orgoliu, ca am pretentii. Ce triunghi de virtuti m-ar ajuta in aceasta etapa? Iubirea-armonia-intelepciunea. Si incep sa aplic la nivel de gand-sentiment-comportament triunghiul crescand si inteligenta emotionala dar si pe cea spirituala.

Creierul energetic are trei lobi: lobul stang, al tatalui cel care analizeaza, compara, judeca, separa, lobul drept, al mamei al intuitiei, meditatiei, al deschiderii, al unimii( in acest lob s-a descoperit cu mijloace clasice centrul lui Dumnezeu) si al treilea lob, lobul fiului si al fiicei cel care traduce metasenzivitatea in unitati de Sens pentru viata noastra. Cand cei trei lobi functioneaza concomitent IQ vostru creste la fel EQ ul si SQ-ul, creierul divin traducand usor si instant mesajele care ne vin de la Univers. Un creier de vibratie activat si conectat la suflet ne transforma in canale vii perfect acordate si aliniate la Arhistrategia de lumina. El se dezvaluie in meditatie, contemplatie, lucrand cu initierile pe lumina, in frecventa recunostiintei, in calatorii spirituale, in rugaciuni, in a impartasi, prin tehnologiile unimii ( samadhi tank, mindsinergy, LuViOm).

Intuitia este un salt de intelegere care se face in centrul acestui triunghi si in toate triunghiurile unimii, un varf de munte, clarvedere si patrundere, forta treimica, putand activa portile unui nou domeniu sau aducand frumoase dospiri in zonele configurate deja. Flow-ul se bazeaza pe acesta arteziana insailand mai multe zboruri in asaltul cerurilor. Desi ea este considerata cireasa de pe tortul inteligentei emotionale in adevar ea apare in valsul dintre EQ si SQ sau in triunghiul inteligentelor. Sunt sfinti care au avut un IQ foarte mic insa pentru ca au practicat puritatea-iubirea-smerenia( SQ) au primit darul intuitiei, clarvedere, levitatie etc.

SQ-ul se dezvolta prin observatie, reflectie, spirala intrebarilor, spirala temelor, spirala darurilor, initieri, terapia prin plutire, calatorii spirituale, rugaciuni, meditatie, contemplatie, conlucrarea cu tehnologiile unimii( LuViOm, Mind Synergy, Terapia prin plutire).

In curgere( starea de maxima concentrare relaxata) acest triunghi ne conduce in Biblioteca Divina sau in Sala Creeatilor fiind un minunat traducator al lumilor subtile. Cand eram mica si scriam automat SQ-ul si EQ-ul luandu-ma pe aripile lor insa IQ ul nefiind pregatit, la aterizare dupa primele momente de entuziasm ma cuprindea frica uneori chiar panica. Nu intelegeam nimic din ceea ce scrisesem in transa…. mi se parea stranie fiecare fraza, nu vroiam ca aceste curgeri sa ajunga la oamenii din jurul meu, ma retrageam dupa astfel de dezveliri lasandu-le undeva intr-un sertar sa pluteasca peste timp si chiar daca linistea se intorcea si versul divin ma imbratisa din nou, IQ ul meu refuza sa se alinieze si sa decripteze viurile ceresti. Dupa mai multe scoli de spiritualitate, foarte multe initieri reiki si trialoguri cu oamenii frumosi, acest triunghi al inteligentelor m-a sustinut si in scrisul conectiv. Intr-un fel servitorii casei, mintea-inima-corpul s-au predat devenind cupa in care ambrozia divina a coborat. Si da e amuzant sa pui mana pe biospecter si sa vezi ca ai un IQ de 137 inainte de scrisul ceresc iar in timplul flow-ului acelasi IQ ajunge la 250, 270, indicele de transcendenta este inainte 30 000 iar cand scrii este 280 000. Oare ce entitati au coborat si cu ce IQ-EQ si SQ? Flow-ul te sustine sa te unesti cu sferele ceresti, in aceste fuziuni toti parametrii crescand. E adevarat ca nu ramai cu acesti parametrii divini si la aterizare insa in timp ei cresc odata cu ridicarea nivelului tau de constienta.

Cand cresteti SQ-ul cu initieri, meditatii, trialoguri,  contemplatii, meditatii, EQ si IQ-ul merg dupa el, intrand in valsul sferelor. 

Inteligenta spirituala este raspunzatoare de legaturile, conexiunile pe care noi le facem in triunghiurile unimii. Hidratata fiind de virtuti ea ajuta emotia pitice sa se transforme  in sentimente inaltatoare si unificatoare. Deasemenea extinde intelegerea revelandu-ne Calea, Povestea, propria Radianta.

Am intalnit multi adolescenti acum tineri care mi-au marturisit ca erau geniali la 16 ani insa acum se simt striviti, terni, fara sclipire. Rasfoind doar acest triunghi EQ-IQ-SQ am observat ca orgoliul, arasamentul fata de scena, lipsa de iubire divina le-a sugrumat tasnirea anuland intuitia, flow-ul, deschiderea catre Tot si Toate.

Fiind pasionata de aparatele psi si lucrand mult cu bispecterul( acum Mind Mi) am inteles consiliind studentii in perioada lor de desprindere si pregatire pentru zbor ca SQ-ul este esential pentru ca insasi Calea sa le fie aproape iar valentelor lor se se desfaca in acest triunghi, aducandu-le Implinirea.

Cand entuziasmul, empatia, bucuria ( EQ) se subtiaza si unitatile de transcendenta sunt putine ( SQ) chiar daca IQ este mare, nu poti accesa Banca divina pentru a aduce aici o idee frumoasa, o noua abordare, o unitate de Sens radianta in lantul evolutiv.

Privind acest joc cosmic descris de acest triunghi va invit indiferent de IQ-ul pe care il aveti sa meditati pe floarea vietii sau pe un simbol al unimii care va cheama sau in samadhi tank si veti simti cum triunghiul inteligentelor creste.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Iubire, armonie, pace!!!