Floare lumina

Viu si gradina

In ochiul trezit.

Atunci cand gradinarim triunghiul divin practicand rugaciunea-postul-spovedania sau rugaciunea-postul-faptele inaltatoare( ca si maritul Sf Stefan cel Mare) sau meditatia-contemplatia-comuniunea cu Soarele facem trecerea de la omul cu o mic, aflat in ou( netrezit) la omul cu O mare, Omul-Sfera, despatimit, luminos, care valseaza cu Cerurile aducand din Salile Ceresti, inspiratii, bucurii, revelatii. Asa cum ati vazut ca in biserica capul Tatalui Ceresc este infatisat in Triunghi…ei bine Treimea in Unime, ne poate imbraca in totalitate viata si pasirea daca am ales sa nu ramanem micuti( fii razvratiti sau fiice comode) ci sa fim copiii adica( mame-tati-copii), triunghiuri in actiune care energizeaza o parte sau alta in functie de context, Intelepti Inocenti ce deschid portile Cerului.

Literele ca de altfel si cifrele sunt legate de geometria sacra, de anumite semnificatii mai profunde decat de cele stiute de noi din gramatica oficiala. Daca ne uitam la acest o din om puteam vedea si oul si sfera la fel ca intelept inocent, treime in Unime( prin fuziunea cu I de la Isus) noi facem o trecere de la fiinta necoapta …..care a ramas doar mama sau tata sau copil la Omul-Copac cu fructe adica cu talantii inmultiti care isi dezvaluie darurile in Gradinile Vietii.

De altfel ati vazut …ca sunt tati punitivi-preoti care va cearta in biserica si al caror glas parca va sparge interiorul sunt fiice naive care fac hand made si care cad tot timpul in capcanele barbatilor, pierzandu-si puterea si cu siguranta ati intalnit si mame moi cu copiii care le domina si care isi bat joc de ele…… darurilor acestor fiinte crescand abia cand fiinta de lumina isi manifesta treimic calitatile: blandetea mamei-fermitatea tatalui-creativitatea copilului sau intelepciunea mamei-rezistenta tatalui-inocenta copilui sau caldura mamei-curajul tatalui-bucuria fiului.

Pe masura ce se dezvaluie Triunghiul de Virtuti( Chipul Celest) omul insorit( adica unit cu Isis Hristos) arata ca o floare de lumina din al carui pistil tasnesc in triade, calitati ceresti dupa chipul divin.

Floare de lumina

Lucreaza prin mine,

Graieste prin mine,

Sunt Una cu Tine!!!!

….

Si centrul lui e o radianta aurie din care razele-petale …graiesc.

Ati fost vreodata imbratisat/a de un Om Frumos si incalzit deodata, despietrit, activat?

Sunt mari intalniri in viata cu Treimi in Unime care fac parte din familia voastra de lumina sau din alte familii de lumina cu care ConLucrati si care prin simpla prezenta va activeaza darurile. Ganditi-va la unchi, prieteni, profesori, maestrii care v-au activat o cautare fara sa stie sau poate chiar propriul talant.

Printre noi exista…. vesnic cautatori de daruri, oameni care isi doresc sa straluceasca dar care nu ar face nici o renuntare/ jertfa pentru a-si activa propriul talant sunt cei lucitori care se bazeaza pe averea mamei sau pe casele bunicii si care nu si-au gasit propria poveste si care nu au stralucire ci doar lucire……mostenitori de Daruri, fii de scriitori sau pictori care se folosesc de aceste Straluciri unii fructificandu-le altii ingropandu-le si exista desigur traitori de sens care cultivand Triunghiul isi descopera si isi cresc darurile.

Darul nu poate cobora decat in centrul triunghiului, al omului echilibrat, al fiintei triunice radianta.

Ati intalnit cu siguranta si genii care s-au sinucis, pictori care au suferit de boli psihice, scriitori care si-au ingropat talantul in bautura. Cu siguranta…ei au venit dupa multe vieti in care au cultivat acel dar insa nu au stiut ce calitati divine sa aseze pe langa el pentru a-l fructifica.

Darul nu te poate devora, ingenunchia, chinui. El este doar bucurie….insa atunci cand aducem articole de lumina, invocatii, initieri….starnim si furtuni intunecate, lupte in astralul inferior, ce pot fi castigate cu virtuti, posturi, spovedanii.

Atunci cand consideram ca darul este al nostru si ne crestem orgoliul-supararea-furia sau neacceptarea-elitismul-indepartarea, darurile ne pot parasi sau pot deveni doar biete talente, apanaj al subpersonalitatilor, furtunile vietii putandu-ne afecta fiecare pas.

Darul este o geometrie unica ce tasneste din triunghiul radiant care esti…insotind ca o floare de lumina valsul cu Viata. El este pastorit de un inger sau de un milion, puterea darului tau crescand in acord cu credinta, jertfa, calitatile tale divine.

Daca ne uitam la sfinti…vom observa ca ei poarta o cununa de daruri toate fiind fructificate de virtutile lor.

Intrebati-va …ce triunghi de calitati ati vrea sa gradinariti in urmatoarea etapa?!!! Cum va simtiti….activand aceasta putere triunica? Ce dar se activeaza?

Va invit azi la un atelier dedicat darurilor.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 incepand cu ora 18 30