Privindu-i pe copiii mei…. Stefan pe caii Gratiei si Sarra cea Aurie precum si pe toti preaminunatii care zburda in gradinile Geei….ma preocupa constant sa aduc de prin copacii ceresti triunghiuri revelatoare si transformatoare care sa-i aseze mai repede pe Cale in Darul si Stralucirea lor Unica. Nu este usor mai ales cand au inceput sa aterizeze….pentru ca ei, copiii o fac in ritmul lor pana la 12 ani. De ce nu e simplu? Pentru ca ego-ul, triunghiul cu varful in jos are tot timpul ceva de comentat, refuzat, dat la o parte. De aceea va invit ca mame si tati sa lucrati si intr-un alt plan invizibil umpland un raft care nu se vede dar care contribuie cel mai mult la Reamintire, Regasire, activarea Bulevardului Divin.

Ce inseamna acest lucru?

Sa va rugati pentru ei, sa-i curati cu tehnici reiki, sa-i apropiati de natura la nivelul constiinteti esentei( nu doar la nivelul formei) adica sa-i invitati sa vorbeasca cu Soarele, Copacii, Florile, sa mergeti cu ei la Impartasanie, sa-i aduceti in mici meditatii in poieni si temple, sa-i ajutati sa-si reaminteasca pasiunile si in felul acesta sa-si dezvaluie darurile, sa cultivati mici si mari bucurii ceresti si lumesti, sa va exprimati recunostiinta fata de Tot si Toate, sa teseti cu ei proiecte de suflet, sa mergeti cu trotineta sau bicicleta prin parcuri, sa va nazdravaniti alaturi de ei dand grai nu doar mamei si tatalui cat si copilului interior.

Cand merg catre ei ….de cele mai multe ori ma predau…..deschizand portile Cerurile interioare. Fie ca Triunghiul divin sa graiasca prin noi in Sfant Numele Tau sau Familie divina atinge-ne sufletele sau Sfanta Treime protectie sa ne Fie, Iubirea sa creasca, Discernamnatul sau infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Iubire sa fie, Drag si Bucurie.

Ma urc din Patrul materiei pe acoperis in Triunghiul spiritului pentru a chema in cele trei sau patru cupe prezente… eu, Sarra, Stefan, Valentin, ambrozia divina sau curgerea cereasca. Daca intrati in jocul cosmic nu va ajuta sa aveti mintea ocupata cu griji, manile zvapaiate pe telefon si sufletul ingreunat de neacceptari.

Sunt a ta Mama, Tata, Copil Divin. Impreuna-Una!!! Indrazniti sa va predati supararile, neiubirea, neiertarea si cu deschidere-receptivitate-bucurie sa primiti Cerul daltuind o fila christica in viata voastra!!!

Triunghiul divin este un lift ceresc, o cheie ascensionala, un accelerator pentru cresterea noastra.

Si da puteti aduce mai multe triunghiuri de jur-imprejurul copiiilor vostri: natura-pasiuni-sporturi, Maria Magdalena-Sf Stelian-Sf Parascheva, meditatie-contemplatie-rugaciune.

Imbracati cereste relatia voastra cu copilul: Doamne graieste tu pentru mine in sufletul copilului meu X, spune-i ca-l rog sa ma ierte, eu il iert si fie ca intre noi doar Iubirea, Bucuria si Intelepciunea sa graiasca!!!!

V-ati intrebat vreodata ce aspecte din sub si inconstientul vostru reflecta copiii vostri? Prin ei ce iese afara? Ce se dezvaluie din radacinile familiei dar si din neinvatatele voastre? Ce va spune zvapalaia, sau nerecunostiinta sau incapatanarea lor?

Nu lasati ca praful, molozul, noroiul familiei sa-l copleasca pe micutul maestru. Ii va fi greu daca il vom acoperi cu neinvatatele noastre. Cu lumina mica chiar si un copil dintr-un Cer mare isi poate gasi mai greu Calea, Povestea, Radianta.

Si da noi venim ca niste scanteiute divine insotite de o forta trinitara, un triunghi divin care ne sustine in tot si toate. Haideti sa hranim acest triunghi nu sa-l slabanogim …..aducand Cerurile in relatia noastra cu copiii.