Ne plimbam adeseori pe aceasta strada a vietii privind sau nu la soarele divin, varful triunghiului. Ce este tristetea? O energie care ne invita sa aflam ce tema de viata nu ne-am facut in ragazul de timp dat…. Dar bucuria…….un raspuns, o recolta, un premiu celest la o tema de viata facuta la timp. Ce sunt emotiile care nu ne plac? Sunt miscari ale energiei in interiorul nostru ce ne dezvaluie colturi nelucrate, varfuri nerotunjite, camere neluminate. Dar cele radiante? Sunt dezveliri ale soarelui interior.

De multe ori fugim de tristete cautand placeri, un sanax, o bautura insa aceasta energie nu vrea decat sa ne dezvaluie o raza de soare impaturita in mii de griji sau in multe uitari sau in nenumarate victimizari.

Cum suna? Simt un nor de tristete pe cerul interior

Dar? Sunt trist….

Distanta dintre simt, intuiesc, sunt vizitatata de un nor si Sunt Trista este foarte mare. Si putem alege sa nu ne scufundam in Tristete ci in Oceanul Bucuriei.

Percep un nor de tristele pe cerul interior insa aleg sa fiu bucurie, caldura, radianta. Cum suna aceasta alegere?

Depinde de noi sa scoatem capul dintre nori si sa privim la Marea de Bucurie.

Atunci cand sunteti atinsi de tristete…..lasati norul sa treaca prin voi fara a-l retine cu lamentari, victimizari, povesti fara sfarsit. E ce e si aleg sa vad talcul/ semnificatia acestui nor de tristete. Si cu ochiul celest veti descoperi in spatele tristetii….predarea sau cumpatarea sau acceptarea sau alte virtuti care asteapta sa se dezvaluie. Si intrand in hora lor veti intalni Inteligenta Spirituala aceea Forta care Transforma, Transmuta ne conduce la Transfigurare, revelandu-ne Chipul Christic.

Bucuria nu trebuie confundata cu placerea sau cu igonoranta galagioasa. Chipul ei divin se dezvaluie in noi cand ne-am deschis …Cupa. Nu caut bucurii….sunt Bucurie insa pentru a fi un Soare de Bucurie ……..e de dorit sa limpezim fiecare raza a vietii….in noi.

Si curatand, eliberand, taind legatura cu patimile….bucuria se va dezveli in noi conducandu-ne catre varful muntelui.

Fiind Bucurie, drumurile ti se deschid, intreaga viata te asculta dezvelind triunghiurile: bucuriei-clarului-recunoasterii de Sine, bucuriei- intelepciunii-blandetii, bucuriei-frumusetii-compasiunii, bucuriei-iubirii-recunostiintei. Nu putem materializa in Unime, fara Bucurie. Ea este dezvelita si de noii copiii care vin din Cerurile Unimii, Cerurile Bucuriei. Daca vreti sa deveniti parinti si cel mic intarzie, traiti in energia bucuriei. Daca sunteti in cuplu si sotul e morocanos, nemultumit, iritat aduceti in povestea voastra bucurii ceresti si lumesti, daca aveti prieteni si provocarile sunt multe, sculptati relatiile in energia Bucuriei.
Incepeti prin a va oferi voua cel putin trei bucurii pe zi. Zambiti privind o ramura de copac, deschideti-va sufletul unei raze de soare, imbratisati totul cu caldura. Bucuria anima Totul. Odata cu ea sufletul se reface, zburdand in gradina Unimii. Construiti bucurii din lucruri simple atat pentru voi cat si pentru cei din jurul vostru. In energia bucuriei ceresti apare Transformarea, Transmutarea, Transfigurarea. In cerurile Bucuriei de la 8 in sus nu exista suferinta ci doar vals al sferelor, bucurie, Unime. Legandu-ne de Ceruri prin triunghiurile bucuriei vom putea sa deschidem portile Imparatiei, patria Gralului, Gradina Unimii. Bucuria cereasca ne ajuta sa purtam cu deminitate, smerenie, acceptare …..o infirmitate, o uratenie fizica, o pierdere. Aceasta energie poate transforma bolile cele mai grave in intelepciune de viata-grai divin-Unime. Salutand triunghiul limitativ format din criza-razboi invizibil-coronavirus cu bucurie radianta-intelepciune-compasiune vom simti ca norii emotionali devin unitati de Sens. Acolo unde bucuria a tasnit din soarele christic, bolile nu stau, pleaca repede arse de razele divine.

Exista oameni care nu mai au ingerii bucuriei langa ei. De ce? Pentru ca s-au complacut in nemultumire, tristete, furie sau au ucis prin patimi sau lepadari, Bucuria. Cand ne intrupam venim cu 5 unitati de bucurie, 9 de discernamant 50 de intelepciune, 1000 de blandete, 30 de rabdare, 4 de pace, 90 de recunoastiinta, 400 de compasiune, mai multe sau mai putine. Cititi cu atentie pilda talantilor si veti intelege ca aceste unitati pot fi inmultite. Cum? Facandu-ne temele de viata, onorandu-ne darurile, intelegand, implinind misiunea personala. Nu primim unitati de bucurie daca furam de la vecinul o capra insa sigur le vom primi daca daruim neconditionat o paine sau o imbratisare sau un cuvant divin.

Bucura-te Om, Sfant, Inger, Treime in Unime!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice