Triskelionul este un simbol format din trei spirale rotite cu 120 de grade si unite la periferie. El simbolizeaza divinitatea perceputa in mod trinitar si unitar, trinitatea primordiala, Sfanta Treime din crestinism.

Deoarece spirala semnifica evolutia sub toate aspectele, triskelionul ne deschide pe o cale de evolutie spirituala completa, aflata sub semnul Trinitatii primordiale. Simbolizeaza si armonia din creatie, unitatea dintre centru si periferie, valsul spiralelor.

Triskelionul ne invita la comunicare in Unime cu Sfera Tata, Sfera Mama si Sfera Copil, conectandu-ne la Divinul Trinitar, Constiinta ascensionata 3 in Unu, Constiinta Christica.

Privind cele 3 spirale simtim cum bratele divinului se intind catre noi aducandu-ne Acasa la divinul trinitar, in Centru, la masa Unimii.

Intrati in vals cu triunghiurile de virtuti lucrand astfel. Sunt Una cu Iubirea, Increderea, Iertarea, Sunt Tot ceea ce Sunt eu Sunt sau Recunosc Pacea care Sunt, Bucuria care Sunt, Intelepciunea care Sunt si Tot Ceea Ce Sunt in Sfant Numele Tau.

Ce simtiti?