Cand sunteti prezenti in Divinul din voi, trinitatile va vorbesc oriunde ati fi ca un buchet de entitati de lumina care va insotesc, ca niste raspunsuri care va asteapta pe drumul cel frumos, ca o salba de bucurii care va rasfata sufletul.

Incercati sa nu mai separati lucrurile. Cand sunteti Iubire si Increderea si Iertarea va raspunde, cand sunteti Bucurie si Frumusetea si Dragul va imbratiseaza cand sunteti Liniste si Pacea si Echilibrul sunt alaturi de voi.

Cinand in Taina Unimii cu ghizii vostri alaturi, simtiti Trinitatea care Sunteti. Glasul ei va inunda Intelegerea tesand Straluciri.

Atunci cand ati creeat un dezechilibru, parasind copiii sau nevalorizandu-i intorceti-va la Centru si limpeziti triunghiul Mama-Tata-Fiu, Fiica, atunci cand ati cultivat necredinta, reparati triunghiul dand incredere, iubire, iertare si voua si celorlalti, daca ati dat doar tristete, lucrati in triunghiul descris de bucurie-drag-iubire.

Nu lasati ca provocarile sa va mototleasca elanul, avantul, marea calatorie !!! Lucrati cu trinitatile care va cheama cu drag, fara asteptari, conditionari, ofuri.

Drumul catre Centru este sustinut de Trinitati ca de niste Frati care ne anima Zborul!