Mintea, Inima si Corpul fizic nasc la mijloc in acest triunghi al dorintelor, Personalitatea, un ansamblu de masti, aparente si demonstratii bazate pe Ego. E o trinitate inferioara, capricioasa, schimbatoare si mai ales tipatoare care dupa primii pasi pe Spirala Evolutiva va da din picioare si va incepe cu conditionarile, asteptarile, analizele.

Incercati sa observati aceasta trinitate atunci cand lucrati cu Triunghiul Iertarii si postiti, constientizati, limpeziti. Observati cum isi baga capsorul si evalueaza fiecare initiere, cauta de oua fiecare traire, se uita la ten dupa fiecare postire fiind ingrozita de renuntare si mai ales terifiata de procesul de inflorire pe care nu il poate controla si care a daramat fara anunt un castel facut din etichete, iluzii, nisip.

Personalitatea este copilul acestor trei servitori si ea tot femeie de serviciu insa nu devine ea de multe ori stapana in Templu?!

Ma uit de multe ori in ochii, faptele si mai ales in emanatiile Preoteselor, Maestrilor, Absolventilor unei scoli de spiritualitate sau a mai multor scoli si vad inca Personalitatea la carma…Unde e Patrunderea Spirituala? Corespondenta cu Centrul? Discretia, smerenia, voia divina?

In tandra hora pe care intelegerile o fac dupa multa munca in scolile ceresti, Personalitatea prezenta la mijloc o vreme, se retrage lasand locul Centrului, Soarelui interior sa radieze peste tot si toate.

Nu va imaginati ca deodata hainuta unei initieri sau cateva asalturi in Ceruri o vor convinge sa paraseasca scena si sa ramana in public. Se va inversuna, va lupta cu declansatorul de trezie, va ataca, va genera dezbinare, va inventa construind un nou castel cu justificari pentru iluzia in care supravietuieste, se va scufunda in rautati, neiertand. Abia cand suferinta, boala, indepartarea o vor pune la colt, Personalitatea va ceda un pic retrangandu-se si lasand Centrul sa arate prin degete divine, talcul acelei suferinte.

Si dupa ce va trece hopul e posibil sa emita din ce in ce mai multe pretentii vazand ca Isis sau Melchisedec nu i-au salvat si mai ales nu le-au dat un tron pentru dorintele lor haotice, pentru conditionari, pentru scenaritele bolnavicioase.

Intrebati-va simplu…..cand apare o pulsiune, o dorinta, o tendinta daca este emanatia Personalitatii sau Centrul va trimite un dor, o chemare, un mesaj?

Cand raspunsul este insotit de ganduri reziduale, emotii murdare, atasamente atunci Personalitatea din trinitatea inferioara va ghideaza.

Cultivand triunghiurile de lumina compuse din atribute divine, Personalitatea va invata sa asculte de Centrul activat in fiecare triunghi trezitor.

Nu este vorba de anihilarea, omorarea, doborarea ei. In fata luminii, personalitatea se retrage ocupandu-se din coltul ei de ceea ce are de facut sa spunem in bucataria castelului interior.

Sigur uneori este si ea invitata la masa cu preotul si preoteasa sau cu stapanii castelului insa niciodata nu trebuie ea sa conduca.

Ea doar excuta ordinele pe care le primeste de la Suflet si Spirit.

Exista o trinitatate frumoasa compusa din corpul cauzal, atmic, budic acolo unde nadajduiti sa ajunteti voi cand sunteti bolnavi sau rapusi de o experienta sau atinsi de Cautare….

De ce sa nu cautati raspunsuri in centrul acestui triunghi? De ce sa nu va rescrieti Constractul Spiritual in centrul acestei configuratii sau in toate triunghiurile de lumina compuse din atribute divine?

Urcati cu liftul de lumina si Portile vi se vor deschide…