Atunci cand veniti la cabinet, flow-ul ne ghideaza activand in triunghiul bucuriei-intelegerii-recunoasterii de Sine, spirala ascendenta cea care desface pas cu pas nodurile mentale, emotionale, existentiale.

Ramanand inchistati in neacceptare-refuz-orgoliu sau judecand-rastignind-fiind nemultumiti sau cultivand neincrederea-suspiciunea-rigiditatea, pasirea divina nu apare, se intorc doar vechile dihanii care nu va ajuta sa faceti trecerea de la un cerc de intelegere la altul pe spirala inaltarii.

Intrati in predare, deschideti-va, imbratisati ceea ce primiti fara judecata iar apoi mergand spre casa folositi spirala intrebarilor, a temelor si a darurilor in jocul cu Universul, astfel: Ce teme de viata mi se dezvaluie prin situatia X? Ce daruri nespuse are aceasta pierdere? Care este rostul meu pe harta firmei x? Ce teme de viata mai am de facut la Bucurania? Ce triunghiuri de virtuti ma sustin sa fac trecerea de la rolul de amanta la cel de om frumos? Ce initieri si ateliere conective ma pot ajuta sa fac alegeri inaltatoare? Alegerea mea de a fura tema ce urma sa o abordeze colega mea in trainingul X ma ajuta sa evoluez sau ce consecinte are?

Trialogul descrie un triunghi in care te afli tu-un coach, un metaconsilier, un om frumos si divinul trinitar. Nu se numeste dialog pentru ca personalitatile nu participa ci individualitatile. Este o curgere care atinge 3 centrii activand la mijloc spirala ascendenta.

Dupa trialog in cuplu sau la cabinet sau intr-o ceainarie veti vrea sa scrieti, sa va plimbati, sa nasteti un proiect frumos. Trialog-ul este plin de bucurie, recunoastiinta, caldura. Nu se bazeaza pe competitie, agresivitate, sa fiu eu pe scena ci pe faca se voia ta, caldura, smerenie. Nu este insotit de aplauze sau complimente. Este viu si totusi fara fard antrenand Cerurile.

Chipul trialogului te cristiceaza ducandu-te cat mai sus pe spirala inaltarii. E posibil ca trialogul sa dureze ore sau zile si sa fie plin de roade sufletesti dar si de proiecte frumoase lumesti.

Trialogul nu apare daca aveti constiinta incarcata si inca va mai pacaliti, va place sa epatati, nu stiti cum sa mai dati vina pe celalalt, sunteti consumatori de spiritualitate nu structuri trinitare in actiune, traiti inca rupt ( luati initieri reiki, vorbiti despre virtuti dar aveti 5 amante si continuati sa mintiti) etc.

El presupune o limpezire, o spovedanie pentru a pasi pe spirala ascendenta si a desena omul nou. Fara curatenie, dezvelirea, creativitatea, bucuria nu apar.

Pentru cei conectati la mintea divina, freamatori, vii, frumosi, trilogul este un vals ceresc in care sferele armoniei, bucuriei, intelepciunii,  fuzioneaza cu voi, luminand pasirea, dezvelind varful de munte.

Incercati sa pregatiti momentele cu sotul dvs, facandu-va iertarile fata de el dar si fata de comunicare, iubire, unime, postiti in ziua respectiva, imbracati-va cu vesmintele ceresti venite prin reiki sau simplu din lumina si apoi lansati tema cu bucurie, smerenie, caldura. Nu judecati raspunsurile, nu criticati, nu rastigniti. Ce martisoare ceresti coboara in cuplul vostru prin acest trialog?