In vers divin va spuneam ca sfera tata inainte de a lua o decizie invoca o trinitate care initiaza, o trinitate care accepta sau refuza si o trinitate care hotareste. Dupa ce ideea s-a conturat ea merge la sfera mama care o imbraca cu iubire, bucurie, unime urmand ca sfera copil sa o coboare in plan ducand-o pe calea visului, a trialogului, a flow-ului, a revelatiei catre unul sau trei protagonisti, depinde cat de importanta este coborarea centrului holist sau a gradinitei sau a inventiei in materie pe o anumita unitate de timp.

Trialogul este o corespondenta de la centru la centru, o intalnire intre X si Y care fac triunghi cu marea sfera centrala sau o deschidere unimica intr-un triunghi sau mai multe triunghiuri pentru a aduce aici, o bucurie, o intregire, o adancire.

Atunci cand intrati pe frecventa bucuriei si flow-ul va ghideaza spre un proiect minunat vorbind cu prietena sau colega dvs iar idea care apare parca nu apartine mintii voastre ci este un salt minunat, ati facut trialog, in centrul triunghiului creat cu o entitate de lumina sau cu trei entitati, conturandu-se ceva altfel, poate chiar povestea dupa care sufletul vostru tanjeste.

Toate scenariile sunt create in Ceruri, noi in functie de vibratia noastra fiind candidati pentru un rol mic sau un rol mare, insa fiecare rol poate fi rescris si urcat pe varf de munte si aici doar harnicia noastra( harnicie de la har) poate da drumul valsului sferelor pentru rolul trinitar de femeie de serviciu-deschizator de porti-sustinator psi dar si pentru cel de presedinte de tara-lider conectiv-intelept. Ca sa intram in trialog e important sa ne plecam cu smerenie in fata trinitatilor care ne pot sustine sa mosim o idee, o poveste, o calatorie.

Cand egoul vrea sa vorbeasca in dialog pasirea este sterila, rece, noncreativa.

Doua minti aprige chiar daca au un IQ minunat nu pot naste opera secoliste, mileniste, povesti, inventii sau melodii care sa atinga sufletele.

Ca sa intram in trialog, meditatia, contemplatia, lucrul cu triunghiurile, flow-ul, plimbarile in natura, initierile pe lumina ne pot sustine in sine trialogul fiind o poarta de lumina, o deschidere catre lumile subtile pe care le invitam sa glasuiasca prin noi si sa nasca la mijloc, un proiect minunat.

Dupa ce ati primit idea, nu va grabiti sa vorbiti despre ea. Luati-o in palme si daruiti-i la nivelul ch 4, lumina hranind-o de cel putin trei ori pe zi pana cand intreaga constructie a coborat, aveti toate informatiile, tehnologia si sustinerea financiara pentru a da drumul, gradinitei, cabinetului, povestii care va anima.

Pentru a pregati trialogul va sfatuiesc sa folositi spirala intrebarilor( sa va puneti intrebari in cuplu fara sa va judecati raspunsurile) sau spirala temelor( sa emiteti pe o tema sau alta fara sa va etichetati negativ, emanatiile).

Intrarea in trialog si pregatirea pentru decizii mari poate fi modelata intr-un mod minunat si de plutirea in samadhi.

Trialogul fiind un vesmant ceresc care coboara peste noi poate fi chemat/ invocat din orice triunghi al iubirii-bucuriei-recunoastiintei sau al creativitatii-linistii-frumusetii sau al acceptarii-predarii-pacii.

Triunghiul echilateral cu cele trei laturi egale reprezinta cea mai simpla forma geometrica ce dezvaluie o consiliere triadica. Rezolvarile energetice de pe toate nivelurile au nevoie de tata, mama, copil de o exprimare echilibrata pentru a naste solutii, rezolvarii, decizii marete. In lumea spirituala si in lumea fizica natura tripartita a intregului este permanent dezvaluita, ex: Isis-Osiris-Horus, Afrodita-Ares-Armonia, Visnu-Shiva-Brahma, mama- tatal-copilul dimineata-pranz-seara, trecut-prezent-viitor etc
Daca intram in rolul tatalui punitiv, dam sentinte reci, impietrite, distante. Daca emitem din rolul mamei moi, victime, tematoare, deciziile vor fi fara vlaga daca vom fi copii rebeli, deciziile vor fi indraznete dar poate nepotrivite timpului si contextului. Cand emitem echilibrat din triunghiul echilateral activand mama, tatal, copilul, deciziile noastre sunt puternice, echilibrate avand putere, blandete, creativitate.

De cele mai multe ori luam decizii sub impuls, frica, in acord cu parintii sau cu prietenii sub imperiul personalitatii ( persona-masca) cu furie sau dispret fara a merge in miezul nostru pentru a da glas acelor alegeri care unesc Cerul cu Pamantul aducandu-ne Unicitate, Radianta, Bucurie, Inaltare.

Incepeti dimineata salutand triunghiurile formate din urmatoarele sfere ale iubirii-bucuriei-intelepciunii, rabdarii-blandetii-unimii, compasiunii-pacii-frumusetii. Opriti-va un pic simtind cum fiecare triunghi va cheama in centrul lui pentru a va desface razele soarele interior.  Sunt iubire, bucurie, intelepciune, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Salut Iubirea care Sunt, Bucuria care Sunt, Intelepcciunea care Sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau. Apoi activati toate initierile pe care le aveti pe lumina, modeland cu maini ceresti, propria pasire. Daca valsul vostru propriu nu include initieri, dati glas triunghiului iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea). Trimiteti lumina cu ajutorul triunghiurilor, proiectelor voastre de suflet si apoi lasati o raurire divina sa va atinga in totalitatea ei.

Nu va atasati, priponiti, agatati de o anumita decizie. Lasati-o sa vina din miezul vostru cu bucurie, unime, frumusete. Si daca nu vine, limpeziti cat mai mult, eliberand barca interioara de atasamente, credinte limitative, frici, griji, vicii, dependente, furii. Adaugati valsului cu triunghiurile… posturile, o gandire luminoasa, sentimente inaltatoare sau simplu aceasta intrebare: Ce triunghi ma sustine sa fac Trecerea? si practicati acel triunghi la nivel de gand-emotie-fapta pentru a activa spirala ascendenta dand glas unor alegeri inaltatoare.

De obicei cautam sa facem schimbari pe orizontala vietii, casa, masina, eventual partenera, job-ul fara a simti Implinirea.

Atunci cand schimbarile se fac pe verticala legandu-ne de cel mai inalt scop indumnezeirea, activand credinte potentatoare-trezitoare, recunoscand Graalul interior, practicand triunghiurile de virtuti, avand o filosofie de viata curata, frumoasa, vie, spirala ascendenta ne ghideaza in teritoriile Sinelui superior de unde tasnesc acele alegeri inaltatoare cu un Acc( Accept al Sfintei Trinitati) mare.

Chiar daca dorintele sunt mari in triunghiul cu varful in jos( triunghi format din minte-inima-corp) si dorurile, chemarile, alegerile inaltatoare nu mai au loc, incercati cu ajutorul triunghiurilor formate din virtuti, initierilor, calatoriilor spirituale, practicii, ascezei, postului sa dezveliti acei mici sori din triunghiul cu varful in sus pentru a va accesa Inaltimile.

Practica spirituala insotita de fapte radiante si bucurie este un minunat triunghi de trecere sau postul-spovedanie-impartasania sau initierile reiki-cultivarea triunghiurilor-curgerea divina sau esentele florale Bach-uleiurile esentiale-trialogul sau triunghiul iertarii-mantra proprie-frecventa recunostiintei.

Cum stim ca am facut o alegere inaltatoare care s-a transformat intr-o decizie mareata?

Chipul radiaza, sufletul zburda, in jurul nostru multe aspecte se leaga, avem drumurile deschise, apare bucuria-pacea-unimea,  aerul e radiant iar pasirea noastra, limpede.

Sigur ca e mai simplu sa alegem mlastina, agitatiile, haosul, dezordinea…insa ele ce ne pot aduce?!!!Cand vom merge sa culegem ….campul interior va fi trist si fara roade sau bietii cartofi vor fi bolnavi sau stricati.

In aceasta etapa in care triunghiul cu varful in jos, coronavirus-criza mondiala-razboiul invizibil au activat mai multe triunghiuri reci ca supararea-impietrirea-separarea sau frica-nelinistea-fuga sau aroganta-agresivitatea-mi se cuvine sau neiubirea-neincrederea-furia, nu va grabiti sa luati decizii de tipul plec de acasa, divortez, avortez, trebuie sa nu mai fac nici o fapta buna…pentru ca nu voi avea din ce sa traiesc…..Postiti, conectati-va, lasati Graiul divin sa va coboare in Pocal. Unind Cerul si Pamantul, marile alegeri vor daltui Calea, Propria Poveste, Marea Radianta.

Vizualizati cum sfera care sunteti face valsul cu sfera armoniei, sfera pacii, sfera iubirii sau alte sfere care va cheama. Ganditi-va la alegerea cea mai potrivita pentru evolutia voastra. Repetati acest vals in voi timp de trei zile. Ce raspuns se aseaza?Ce intuitie va viziteaza? Ce intelegeri vin din oceanul divin? Ce deciziii se activeaza?

Va propun sa facem Impreuna in acest timp de trecere urmatoarele alegeri inaltatoare:

a. Sa ne rugam pentru institutia prezidentiala si toti factorii decizionali. Doamne lumineaza-i pentru a lua decizii inaltatoare, aliniate la Voia Ta, pentru Binele cel Mai Inalt al Tuturor

b. Inconjurati tara noastra cu Braul Maicii, asezati in Centru, Sfanta Cruce si deasupra Coroana Luminii Divine. Imbracati aceasta configuratie in Coloana Luminii Christice. Spuneti la final: Sfanta Treime Protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Discernamnatul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca. Implinire sa fie, Drag si Bucurie

c. Aprindeti lumanari pentru treimile protectoare: Sf Mihail si Gabriel-Sf Stefan cel Mare-Maica Domnului. In centrul triunghiului asezati o lumanare. Pentru alegeri inaltatoare aliniate de la Voia Domnului! Asa sa fie!!!