Atunci cand va aflati intr-o discutie sterila si doar va chinuiti sa ajungeti la celalalt sau va luptati pentru un anumit punct de vedere fara a avea succes, chemati in gand triadele de lumina( trei sfinti sau trei maestri sau trei intelepti) rugandu-i…..sa va sustina pe tema x sau pe subiectul z. Doamne prin sfintii tai Fanurie, Ilie si Sf Alexandru graieste prin mine, rescrie prin mine, sunt Una cu Tine!!!! Si veti simti cum se lumineaza drumul catre aceea tema, o poarta deschizandu-se catre marile salturi de intelegere de unde Soarele Interior graieste. Daca ar fi sa reprezentam grafic o astfel de intalnire am avea doi oameni ( X si Y) care alcatuiesc baza triunghiului si varful ( puterea celei de-a treia instante) iar in mijloc Tema imbracata in Triade luminatoare. Si daca nu v-ati identifica cu un rol sau altul ati observa ca in astfel de trialoguri in care spirala bucuriei sau a cunoasterii se activeaza, Ingerul din Crestet coboara pentru a va ajuta sa impletiti Intelepciunea cu Iubirea si a ajunge in teritoriile Adevarului. E important sa pasiti in vers divin cu smerenie si blandete si caldura lasandu-va ghidati de Centru, Miez, de Unime. Cu vatra inimii incalzita chemand in vers celest, Tridele luminatoare.

Si daca este un subiect delicat pregatiti teritoriul cu 3, 5, 7, 9 zile inainte activand cei trei sori interiori( al vointei, al iubirii, al intelepciunii). Doamne graieste pentru mine in sufletul lui X, Ajuta-l sa ma ierte, Eu il iert si Fie ca Iubirea, Intelepciunea si Vointa Ta sa ne calauzeasca in Tot si Toate!!!

Nu va grabiti sa rezolvati lucrurile la campie …in colbul gandurilor cu subpersonalitatile aproape ci pregatiti in voi drumul catre teritoriile sufletului si ale spiritului, adancind in voi tema, limpezind pasii, unindu-va cu Triadele luminatoare. Pentru a intra in trialog si a auzi vocea ingerului din crestet, e important sa postiti, sa taceti si sa gradinariti in voi triunghiurile de lumina( ex iubirea-iertarea-bucuria) deschizand inainte de trialog, Cerul pentru ca in configuratia activata( tu-familia ta si constiinta triunica sau tu-sotul tau si familia divina sau tu-copilul tau-Dumnezeu) sa se activeze prin coborarea Triadelor, Cuvantul Dezlegator, Cuvantul Hranitor, Cuvantul Rezolvitor si Fapta inaltatoare.

Identificati fara graba sabotorii care altadata dadeau buzna pe scena vietii…….(Printesita sau Botosica sau Argatoasa) si care luand microfonul in ConVorbire( adica in conul vorbirii) transformau Triunghiul cu varful in Sus si insasi Varfurile de Munti in prapastii pline de furtuni, angoase, certuri. Din ce moment caii negri intrau pe scena …innnegurand Cerul Relatiei? Si soptiti in voi luminand drumul: Ma iert si ma dezleg de toate printesismele, egoismele, atoseniile, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea!

Inchideti ochii si imbracati-va cu Triadele cuvantatoare apoi vizualizati cum cei trei sori care radiaza din chakra 3, 4, 6 se unesc invaluindu-va intr-o lumina aurie, graitoare. Lasati cuvantul sa curga, fara sa va mai agatati de dreptatea proprie, de un anumit rezultat, de un punct de vedere stalagmizat in voi. Ce simtiti? In triunghiul cu varful in sus, uniti cu iubirea si intelepciunea patrundem in teritoriile adevarului si si ne descoperim Unicitatea radianta in triunghiul cu varful in jos activand minciunea, tradarea, supararea ajungem in iadurile interioare si hranind soarele negru, pustiul si innegurarea ne vedem…. Micimea.

S-ar putea ca dialogul sa alunece catre o prapastie sau alta insa pastrand conlucrarea( cu varful triunghiului, ingerul din crestet) veti observa ca intuitiile stralucesc si bucuriile ceresti va inunda prin cei trei sori care pot genera la finalul trialogului, o salba de intelegeri, extinderi de constiinta, iluminari roditoare.

Care sunt bolile interioare care intuneca acesti sori? orgoliul( chakra 3)( eu am facut mai multe decat tine….) impietrirea( chakra 4), ignoranta( chakra 6).

Pasind in centrul triunghiului pentru a cunoaste o tema, atitudinea interioara este de fiu/ fiica smerit/a care isi doreste sa cunoasca si sa aprofundeze cele 144 de cercuri ale iubirii in cuplu sau ale bucuriei de a fi sau ale vointei divine, doar asa spirala inaltarii actvandu-se de la baza triunghiului pana la varf, trecand prin cei trei sori si dand glas, Omului cu O mare.

Si facand pasi luminatori vom intalni in Miez cele trei familii care ne calauzesc ( cea de sange, familia de lumina, varful fiind Familia Divina) luand de jos din mintea tribala( chakra 1) pareri micute( ale bunicului sau strabunicului) si mergand din stralucire catre o alta stralucire,( cu familia de lumina de mana) vom pasi prin cei trei sori ajungand la varf la Familia Divina care ne imbratiseaza cu iubire si intelepciune stralucind in Adevar peste Tot si Toate!

Soare triunic

Cu iubire venim, 

Înțelepciunea sa o primim

În Unime sa ne contopim. 

sau

Familie divina

Sfințească se Numele Tău( chakra 7)

Vie Împărăția ta, 

Facă Se Voia ta

Precum în Cer așa și pe Pământ( chakra 6)

Pâinea noastră cea intru ființă de lumina

Da ne o noua astăzi( chakra 5)

Și ne iartă noua greșelile noastre

Precum și noi iertam gresiilor noștri( chakra 4)

Și ne eliberează de toată patimirea, ratacirea, întunecimea( chakrele 3, 2, 1)( Aici fiecare poate face o autospovedanie cu lacrima, smerenie, blandete)

Dând glas Înțelepciunii, Iubirii, Unimii( cele 3 vârfuri de munți pe care e de dorit sa le atingem)

Și binecuvântează Omul in Sfânt Numele Tău!!!! Amin!!!!( 3 cercuri de lumina care descriu Omul cu O mare)

……..

Seara inainte de culcare imbracati o tema, un subiect, un dor intr-o Triada luminatoare cerand sa mergeti in Templul Intelepciunii sau in Templul Soarelui. Ce se dezvaluie? Cum se aseaza in voi, Chemarea? Ce salturi de intelegere coboara de la ingerul din crestet?

…….

Va invit pe 30 august( 3 plus 0 =3) sa conlucram cu Triadele luminatoare pentru a activa Omul-Soare.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor. Pe poarta scrie Frecventa Om. Apasati butonul argintiu

Ora? 18 30, 30 august 2023

Fie ca Iubirea, Intelepciunea si Bucuria sa va calauzeasca in Tot si Toate!!!!