Atunci când manifestăm iubire, încredere, empatie în relaţia cu celălalt se activează triunghiul divin, Eu-Tu-Divinul din NOI care devine un spaţiu de conecţie în care ambele părţi primesc mesaje, conexiuni, revarsari de sens, legate atât de tema abordată cât şi de întrebările care plutesc în fiecare dar şi în Impreună.

În felul acesta partenerul nostru ne poate ajuta în procesul de identificare a cauzelor care stau la baza unui disconfort dar şi a acelor aspecte care ne pot hidrata, rotunji, potenţa destinul.

Aşa cum am mai spus în dialog suntem în energiile dualităţii şi vântul ego-ului sau forţa agresivităţi pot mototoli cu uşurinţă freventele comunicarii. În trialog, eu tu şi Divinul din NOI, emanaţiile minţii noastre se transforma în zboruri, deschideri de  sens, intuiţii revelatoare şi transformatoare, aşezari, înalţari.

Invitaţi în orice discuţie, entităţi de lumină ca: îngerii comunicării, îngerii înţelepciunii, familia divină şi veţi cunoaste Puterea care Sunteti.

Deschideti trialogul astfel: Aici şi Acum chem toate enitităţile de lumină care trebuie vor şi pot să ne însoţească în tot ceea ce gândim, spunem, facem/Chem familia divină să ne asiste, să ne inspire, să ne însoţească pe parcursul întregii discuţii.

E de dorit sa porniti trialogul cu smerenie, drag, bucuria de a fi Impreuna-Unul. În felul acesta, gândurile zumzaite, frustrarile, reprosurile vor amuţi şi Graţia vă inunda teritoriile înţelegerii.

 

Exercitiu

 

Relaxati-va, multumiti Universului si  apoi cereti tuturor entitatilor de lumina care trebuie, vor si pot sa va asiste in ceea ce urmeaza sa-i spuneti partenerenului dvs prezent sau nu. Puteti face trialog fara ca partenerul vostru sa fie cu voi. Astfel acest triunghi al comunicarii  va fi format din emitent,  sufletul destinatarului si Ingerii Relatiei.