Cand portile se deschid si ne reintalnim in vers divin, adeseori apare zborul, bucuria, freamatul activand Triunghiul( Eu-Tu-Marea Sfera Centrala) ca un vehicul celest care ne duce departe pe Varful Muntelui Interior dezvelind Maretia Omului, Frumusetea lui, insasi Minunea.

Nu trebuie sa va propuneti ceva anume venind la cabinet sau sezand pe canapea alaturi de sotul dvs.

Ma unesc cu Tine, Sfanta Trinitate sau Sunt Una cu Pacea, Iubirea, Bucuria sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt pot fi intrarile, pasii de dinaintea trialogului.

Marturisindu-va deschiderea, Cerurile va inunda interiorul, deschizand propriile arhive, ajutandu-va sa va bucurati de reamintire, invitandu-ma in dezvelire pentru a da drumul globului interior, insasi darului pentru a fi asezat in pomul unimii.

Trialogul urmeaza Triunghiul Ceresc aducând la Centru, Dezvelirea, Bucuria, Impreuna suntem Una.

Doar in dialog apar atasamentele, subtirimile, reprosurile.

Accesand aceasta forma de nuntire cu Cerurile veti simti cum Spirala inaltarii va ia de la baza Triunghiului si va duce in aceea Imparatie unde toate provocarile se transforma in unitati de Sens.

Pregatiti clarul in interiorul vostru, limpezindu-va in Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg detoate greselile si pacatele de Acum si de Altadata pe care le am fata de Tot si Toate, Rog Sf Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele pe care le am fata de Tot si Toate, Sunt Una cu Iertarea). Veti simti cum ceata se indeparteaza si in Centrul vostru, soarele se reapare luandu-va cu raza lui pe muntele schimbarii.

E important sa spalati in voi tipatul fata de Mama si toate chipurile lui din viata voastra( prietene, soacra, fetita etc) fata de Tata( sot, amic, socru, bunic) si fata de Copil.

Cand ati pasit in bratele Trialogului v-ati unit cu cele Trei Principii marturisindu-l pe Unul-Una.

Fuzionand astfel veti simti puterea flow-ului ceresc care va hraneste si acele teritorii pe care nu le pot atinge egotismele, pretentiile, dorintele.

Trialogul este dezvelirea noastra in Unime, valsul sferelor, cantul ceresc.

In versul recunostiintei, Graalul ne atinge sufletele, la Cina din Taina Unimii, radiind catre Tot si Toate.