Cum au inceput cautarile tale?

   Cautarile mele au inceput acum 5 ani, pot spune acum intr-un triunghi limitativ format din ne-aceptare-nemultumire-lipsa iubirii de sine. Aveam sa constienzez pe parcurs, de fapt ca triunghiul calauza a vietii mele este Tata-Mama-Fiu, de care insa nu eram foarte constienta la vremea respectiva.

Totul tipa in mine, totul era o ne-asezare pe toate planurile, ma tanguiam, totul parea a fi un haos, experientele pe care le-am atras, alegerile mele la momentul respectiv aveau sa imi arate ca ma invarteam fix in triunghiuri limitative preluate de la parinti, societate, create si hranite de mine apparent ca “forme de protectie” pentru a-mi masca vulnerabilitatea. Un accident de masina mi-a aratat insa ca eram mult prea ancorata in orizontala vietii, in lucruri materiale in atasamente, in frici. mi-a aratat ca drumul pe care il alesesem la momentul acela nu era unul benefic pentru mine. A fost insa un moment de trezire. De verticala vietii , de igiena mea spirituala nu ma mai ingrijeam. Imi aduceam aminte de acest contact cu Divinitatea copil fiind. In rolul de adult de atunci alesesem sa ma las “virusata”.

Atunci am constientizat cu adevarat ca totul a fost un mesaj pentru mine, atunci am devenit cu adevarat prezenta la ce mi se intampla, la ce simt, am dorit cu adevarat sa caut raspunsuri, sa inteleg care este sensul experientelor din viata mea.

Realizez ACUM ca aceasta cautare a venit de la Sine.

Poti povesti despre experientele tale in Triunghiurile Schimbarii?!….

    Viata in sine, mi-a adus pe harta mea, in functie de etapa de evolutie in care ma aflam, darul constientizarii triunghiurilor limitative in care ma invarteam, in asa fel incat sa fac salturile de intelegere de care aveam nevoie , ca in drumul spre desavarsirea mea ca OM, sa invat sa activez in viata mea acele triunghiuri trezitoare potentatoare care sa ma ajute sa stralucesc pe toate planurile. Pas cu pas am ajuns sa fac cunostinta cu Triunghiurile Schimbarii.

Cum vezi in Acum valsul tau cu Centrul?

      In ACUM sunt invitata sa traiesc constient in Verticala divina, sa nu ma mai abat de la drumul pe care l-am ales, cu acceptare a tot ceea ce este asa cum este, cu detasare, cu compasiune, cu responsabilitate, cu bucurie si intelegere. Am inteles ca atunci cand esti prezent in Divinul din tine, orizontala vietii se aseaza de la sine. Atunci cand il onorezi pe Dumnezeu in interioul TAU, te onoreaza si EL in exterior. Am inteles ca Divinul din mine are nevoie sa fie hranit in fiecare clipa cu iubire, lumina, liniste, bucurie, armonie, drag, frumusete, recunostinta.. Atunci Totul curge. Propriile bariere se dizolva.

Totul este o sincronicitate perfecta. Fara exceptie. Toate experientele, toti oamenii de pana acum, au avut un rol pe harta evolutiei mele, m-au ajutat sa cresc, sa ma inteleg, sa imi reamintesc Cine Sunt, sa imi activez puterea..

ACUM este o re-configurarea a casutei interioare, re-confirgurarea relatiei mele cu Tatal-Maica-Fiul, fundatia. Manifestarea Trinitatii care Sunt, in fiecare gand, cuvant, vointa, manifestare, intentie. Si in momentele in care mai uit, viata vine si imi ridica la fileu acele emotii/teme/experiente de care am nevoie ca sa imi REAMINTESC.

Impreuna suntem UNA! Fie ca energia divinului feminin sa mangaie cu drag,iubire, sens, compasiune,recunostinta si frumusete radianta, fiecare CENTRU care atinge FrecventaOM!

Cu drag,

Dana