Cum au inceput cautarile tale?

 Anul trecut in luna august m-am „trezit” de parca eram un dolomit / un strajer de piatra adormit ce s-a dezmortit si a auzit chemarea atelierului tinut de tine „Scriere conectiva”. De atunci valul ce s-a asezat pe ochii sufletului de ceva vreme se risipeste si noi fatete ale intelegrii se adauga fiintei mele, rotunjindu-ma si mai mult catre tot ceea ce exista, catre Sursa, catre Acasa.

 Cum vezi in Acum valsul tau cu Centrul?

 Uneori este greu de descris in cuvinte tot ce simt, in viitor prin intermediul imaginilor holografice ce tasnesc din suflet vom putea sa exprimam si sa transmitem mult mai bine esenta. Totul este Bucurie de a Fi, de a te contopi cu Izvorul Divin si de a reveni Aici si Acum pentru a radia in T(h)ot. Cu ochii sufletului percep cum renaste reteaua de cristale ale planetei cu fiecare lucrare de lumina pe o care o facem.

 Poti povesti despre experientele tale in Triunghiurile Schimbarii?!….

 Iubesc Triunghiurile, in taina lor cautarile si temele sub forma unor geometrii florale se desfac descarcand sensuri si daruri.De fiecare data cand lucrez cu ele redescopar noi unitati de intelegere, de regasire, accesand starea de copil ce triluleste insotit de Bucuriepe campia Vietii catre drumul spre Acasa.

 Cum ai putea descrie rodirea ta ca fiinta de lumina?

 Fiecare pas, suflare lasa o amprenta in reteaua Mamei Pamant si totul este compus din teasaturi fine de lumina alba, roz, bleu, aurie, purpurie si sufletul incepe sa rodeasca, sa lucreze in Impreuna cu familiile de lumina.

 Care este cuvantul sau fraza care descriu cel mai bine etapa in care te afli?!

 Cu iubire si recunostinta multumesc Tatalui, multumesc Mamei pentru Tot.

 Ce dar verbal si energetic ai vrea sa lasi frecventeiom care pe 19 iulie a implinit 5 anisori?

 Frecventaom este precum un taram, un templu in care se primesc initieri, se deschid porti de access catre alte lumi, se fac salturi de intelegere. Ochii sufletului vad toate aceste geometrii si le integreaza in structurile fiintei de lumina ce suntem. Bucurie, Darnicie si Abundenta este ceea ce imi zumzaie sufletul spre a contopi cu infinita multumire templului frecventeiom.