In toate traditiile am intalnit Treimi cuvantatoare care mi-au atins pasii largindu-i cu multe talcuri. De altfel lucrand cu triunghiurile limitative, potentoare, trezitoare, ascensionale si ale Unimii, am simtit bucuria Trecerilor in mod special de la pasul 3 de cand Trinitatea din noi Mama, Tata, Copil este recunoscuta, imbratisata, iubita.

Cu siguranta v-ati intrebat de multe ori de ce oamenii chiar si dupa multe drumuri in strainatate, tratamente cu citostatice sau alte medicamente alopate puternice, nu se vindeca? De ce cheltuiesc multi bani cu operatii si cu toate acestea mor …unii dintre ei deloc impacati?
Pentru ca trezia nu s-a facut si ea inseamna in Unime, Treimea recunoscuta.

Fiind suparati inca pe Viata, Dumnezeu, Oameni chiar daca platesc sute de mii de euro pentru un transplant e posibil ca valsul cu viata sa nu se mai poata face…. nu pentru ca operatia nu a reusit ci pentru ca nu au hranit Trecerea de pe un alt Cerc de Intelegere pe Altul…. Largind Iubirea, Activand Iertarea, Dand drumul Fluviului Credintei sa Curga. ( refuzand viata asa cum e de ce s-ar intoarce o minune de viata?)
A te trezi nu inseamna sa citesti lucruri frumoase pe care sa nu le aplici sau sa iei initieri pe care sa le tii in raft.

In adevar trezia inseamna sa fii constient si prezent de Trinitatea care Esti onorand  Triunghiurile de lumina( din spatele fiecarei experiente).

Uneori va treziti nemultumiti…Intrebati-va: Onorez acum Mama, Tatal, Copilul interior cu aceasta opareala de ganduri cu acest cuvant sfichiuitor? Ce parte din mine vrea sa mi vorbeasca? Ce aspect din mine vrea sa fie dezvelit, rotunjit, ridicat la ceruri?

Incearcati sa va faceti zilnic o lista cu multumiri pastrand versul recunostiintei si pentru ochisorii care poata nu va plac pentru ca nu sunt verzi si pentru manutele care sunt noduroase si pentru salariul mic si pentru casuta care are doar  2 camere etc.

Imbratisand viata, mangaind fiecare aspect al ei cu iubire veti simti toate anotimpurile interioare precum si curentii divini care trezesc copacul Recunoasterii de Sine, copacul Bucuriei, copacul Unimii.