Am patruns printr-un val alb intr-o sala unde 24 de tronuri aurii radiau. Erau coroana din care se desfaceau trenele timpului atingand spirala ascendenta cu multa intelepciune. Cei trei ghizi m-au condus pe un cerc luminic format din cavalerii unimii la inceput cunoscuti ca ioaniti si raurirea lor lasata prin veacuri in Malta, Stonehenge, Rodos-Patmos si in multe alte locuri care deveneau sfere dupa ce erau atinse de 9 ori de pasirea lor de peste timpuri.

Graalul si-a dezvelit puterea atingand cu razele lui, sufletele, reamintind, asezand, deschizand portile. Undeva langa el se afla o carte alba, o pagina vie atingandu-mi ochiul.

M-am apropiat sarutand Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau si ceva ca o deschidere s-a activat in mine. Cavalerii saluta acest timp de Maretia, Adevar, Talc. Portile Ierusalimului divin se dezvaluie flacara iubirii, unimii, bucuriei, atingand Totul.

Apoi o pestera s-a aratat imbracata in alb-auriu-bleo purtand cuvantari ceresti al caror rost abia in aceste timpuri erau de dorit sa radieze.

Trei faclii au atins departarile ducand Graalul, marama, si cununa.

De departe, Preotesele ridicand valul, au raspuns…Impreuna-Una.

Si Ierusalimul s-a marit in chiar miezul acestui cerc de cavaleri devenind patria tuturor, Noul Pamant si Noul Cer.
Cateva varfuri s-au activat chemand in jurul lor spiralele de luminatori.

In mijloc Graalul radia catre Tot si Toate sustinand dezvelirea, contopirea, raurirea.

Apoi pestera-ochi cosmic ne-a asezat in chiar pasirea noastra un semn. Un cerc in care o cruce cu brate ridicate ne privea. Ioan puse deasupra semnului cununa, imbraca pestera in marama si dadu cavalerilor cate trei daruri. Acum e a noua pasire. Deschideti noul timp. Impreuna-acasa!

….

Am privit darurile le-am atins cu mainile, le-am dus la Ceruri si apoi la Pamant ramand cu ele in Centru.

Apoi ghizii m-au condus prin valul alb, limpezind drumul catre mine. AraN a facut un cerc peste triunghiul darurilor si a spus. In centru e noul semn. Cautati-l si dezveliti-l.

Trena timpurilor s-a topit insa raurirea divina a ramas condu-candu-ma in Malta la initierea in Cruce, in Stonehenge la initirea pe Spirala, in Patmos la initierea din Sfera.

Triunghiul darurilor cuvanta aducand viul divin Aproape.

….
Pentru cei care ne insotesc in Rodos-Patmos aceasta calatorie se desface in teme vii-daruri inaltatoare-salturi de intelegere. Meditati.