Mergand pe strada activati trena florilor astfel: chem energia panselelor sau invoc energia ghioceillor sa ma sustina in Tot ceea ce Gandesc, Spun, Fac. Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa ne deschida portile si Soarele Divin sa ne fie Calauza. Si vizualizati cum florile chemate vi se aseaza in suflet si pe chip dand grai bucuriilor Unimii.

Si mai departe activati observatorul( tatal), gradinarul de lumina( mama) si daruitorul( copilul).

Dati grai unui triunghi de calitati divine care va cheama repetandu-l de cateva ori pe zi:

Sunt incredere( tatal)

Sunt iubire( mama)

Sunt bucurie( copilul)

Sunt Tot ceea ce Sunt,

Eu Sunt.

Activati-l peste zi de 3, 5, 7, 9 ori rezolvand problemele cu atitudine triunica si faptuind cu iubire, bucurie, incredere.

Ce spune observatorul? Dar gradinarul? Dar daruitorul? Acest triunghi va sustine pasirea in lumina eliberand norii emotionali cu care e de dorit sa nu ne mai identificam, va ajuta sa gradinariti comportamente noi radiante, va deschide poarta spre a darui, a impartasi, a activa varful triunghiului

Nu putem dezactiva roluri mici care descriu triunghiul cu varful in jos sa spunem: tatal iresponsabil-mama invidioasa si fiica nemultumita cu ajutorul mintii ci cu sprijinul treimic al corpurilor superioare, al triunghiului cu varful in sus, al chipul nostru celest.

In jurul nostru sunt de trei familii: de sange, a darurilor, familia divina. Primele doua descriu baza triunghiului, ultima este varful. De obicei cautam cauza marilor greseli din viata noastra…la mama care nu a stat prea mult cu noi, la tatal care era prea riguros, la bunica care blestema intruna. Lucrand cu triunghiurile de lumina vom activa limbajul celest prin care putem lua legatura( ca si cum am suna la telefon) cu fratii nostri de lumina unii intrupati altii pe alte planete, spirite care ne ajuta sa ne dezvoltam limbajul darurilor, sa ne activam aripile, sa zburam dar si cu familia divina, varful triunghiului, parintii cosmici. Si ei ne raspund la toate intrebarile prin ganduri, bucurii, intuitii, vise, salturi de intelegere.

Atunci cand ne agatam de mama care a fost victima sau de tatal care a fost punitiv….. ne prindem de fapt de baza triunghiului. Nu vrem sa ne desprindem si sa zburam si asta pentru ca ne este inca comod sa cautam vinovati si deci sa innotam in mlastina faptelor. In felul acesta noi suntem deconectati de la miezul nostru si implicit de la varful triunghiului….traim fara zboruri prinsi in bucle emotionale.

Te primesc mama

Te primesc tata

Primesc tot ceea ce este Asa cum Este.

Doar cu aceasta energie a primirii vom putea sa zburam salutand Cerul interior, Mama divina, Tatal cosmic pecum si alte Familii de lumina. Cand trecem dincolo si vedem cat de multe vieti avem…care mai este mama lumeasca si tatal lumesc?

Atunci cand ne activam ca observatori, gradinari, daruitori impletind triunghiul divin format din incredere, iubire, bucurie( sau un alt triunghi)( precum in Cer) cu fapte lumesti ( Pamantul) deschidem poarta bucuriilor, darurilor, unicitatii…..dand voie Inteleptului din noi……sa graiasca.