Sufletul nostru ravasit de ganduri si de emotii isi cauta adeseori limpezirea in valsul cu florile. Atunci cand le intalniti in ferestre, in bratele unei florarii sau in padure nu va grabiti sa le lasati in urma ci opriti-va in rochia lor de lumina, in emanatia lor plina de mireasma si respirati constient lasand prezentele divine de pe langa acele flori sa va atinga Cupa interioara varsand in miezul ei…….extazul. Nu va ganditi ca trebuie sa va pregatiti multi ani pentru a-l trai ci fuzionati simplu si calduros cu mireasma zambilei sau a narcisei sau a freziilor, multumind Cerului pentru bucuriile ceresti care va inunda sufletul.

Si continuati: Invoc energia albastrelor sa mi dezvaluie Clarul, invoc energia zambilelor sa-mi aduca Bucurie, invoc energia ghioceilor sa mi deschida ferestrele Puritatii, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt

Si in fiecare zi luati cu voi in trena nevazuta alte si alte triunghiuri de flori care va anima sufletul.

Pasind in gradina interioara a sufletului alaturi de ghizii mei Roua si AzaRa am intalnit niste flori care aveau doar corp eteric, frumuseti ceresti care traiesc in alte dimensiuni si in preajma carora simturile se impletesc: intelegi, le auzi graiul, te contopesti cu ele. Si am simtit o aproape de ele pe regina Maria

( MayRa)pe Maria Magdalena si pe Sarra, triunghi de lumina dand glas dezvelirii( adica ridicarii de valuri) intr-un mod puternic, extrem de viu, chiar fuzional. Asa ca le-am intrebat:

In valsul cu viata insasi ce rol au florile?

Si intreband am simtit ca insasi florile participa la raspuns impletind geometria cuvintelor cu mireasma talcuitoare.

Florile sunt entitati ceresti ce va anima zborurile, va spala sufletele, va bucura interiorul. La nivelul formei pot fi doar frumoase insa in esenta lor sunt tamaduitoare, transformatoare, trezitoare. Pentru fiecare fiinta de lumina exista un triunghi sau un cerc de flori altele in fiecare etapa si care ii sustin opera de centrare, dezvelire, activare pe Spirala Inaltarii. Atunci cand le taiati si nu primiti in viata voastra cu Totul , pierdeti din esenta, puterea lor, graimea lor divina. Cu toatele fac parte din gradina Maicii, dezvelind chipul ei de lumina.

Cum am putea sa aflam mai mult despre noi stand in preajma florilor?

Cand adormiti intr-o poienita sau pe un camp sau va conectati la o floare se creeaza intre voi si acele flori niste fire de lumina. In comuniune cu ele, primiti intelegeri parfumate care va sunt aduse de la entitatile angelice care stau in preajma florilor, corpurile voastre superioare receptionand parfumul lor.

Ce este roua florilor? Este sufletul florii pe care il dezvaluie razele soarelui. Insasi esenta ei ce daca o sorbim trezim esenta noastra, sufletul nostru. De aceea exista extaze florale, extaze olfactive, extaze ceresti. Sufletul florii te ajuta sa te transporti, sa mergi in taramurile angelice.

Am inchis ochii si am rugat-o pe MayRa sa -mi arate taramul angelic care se suprapune cu gradina ei de flori de la Balcic. Stiam ca nu a fost o simpla emanatie a mintii ci acea gradina s-a nascut dintr-o conlucrare cu Cerul. Si am pasit in el vesmintele mele devenind mov-roz-argintii……iar chipul-floare. Si amuzata am mers mai departe ….cautand in gradinile sufletului ceva, un ceva ce imi aparea adeseori in rugaciuni ca miros, parfum, caldura insa nu le vazusem in totalitatea lor, mijisera in mine si atat……si am gasit florile bucuriei divine, mici delicate roz-aurite cu nuante sidefii desfacandu-si splendorile in toate sufletele rasarite. Adica in acele esente care s-au lasat atinse de razele soarelui christic. Si era atat de placut sa ma uit la unduirea lor. Si am simtit ca fara aceasta bucurie a copilului christic despletita in noi…e greu sa urci muntele divin…asa ca am intrebat: Cand rasariti in sufletele noastre?

Si ele …chiar ele mi-au spus….atunci cand dati voie iubirii sa va intre in suflete, raului celest sa va atinga, atunci rasar si florile bucuriei hristice.
Le-am vazut atat de repede ca dispar….ca puful de papadie lasandu-te singur pe camp…ca o petala care paraseste floarea, ca o falfaire de aripi.

Pentru ca fugiti in minte si intelectul omoara florile interioare. Cum le omora? Prin analize, comparatii, senarite, mintea lumeasca va ascunde aceste flori ale sufletului. Doar unindu-le veti putea sa simtiti parfumul intuitiei, bucuria hristica si iubirea divina.Toate trei? Si mai multe…insa chipul Sfintei Treimi este prezent in Tot si Toate.

Apoi m-am apropiat de niste flori micute albastre-argintii despre care AzaRa mi-a spus ca sunt florile clarului. Ale clarului? Da si in comuniune cu ele poti primi clarolfactie. Adica…? Adica te poti transporta cu ajutorul lor in taramuri eterice experimentand plutirea sau extazul sau fiziunea cereasca sau dezvelirea. Florile ne ajuta in dezvelire? Ele ridica valurile desigur……conducandu-ne catre Esenta.

Sunt maestri care prin clarolfactie au develit muntele divin? Desigur Maestrul Peter Deunov, maestrul Omraam Aivanhov si multi sfinti si sfinte care au vorbit cu florile, tesand muntele divin din aceste contopiri ceresti cu esentele florilor. Ei au fost si tamaduitori ai sufletelor si vindecatori de trupuri. Am privit floarea clarului contopindu-ma cu frumusetea ei si am simtit…..cum se deschide o floare inauntrul chakrei a sasea…..apoi de jur imprejurul ei vin mai multe flori, diferit colorate, construind un buchet nu doar de culori si emanatii….ci si de semnificatii. Si din aceasta fuziune am perceput 7 prezente, 7 sfere limpezind, clarificand oceanul gandurilor. Si intr-un mod minunat dispareau cetele si norii, si Clarul se desfacea ca o floarea uriasa in interior…atingand cu petalele ei ….toate colturile. Si am simtit sa-i ascult muzica…si sa-i las petalele sa lucreze in Tot Cu Dumnezeu-Una. Si Clarul se varsa in pocalul intelepciunii desfand baieiele Bucuriei.

Azara,,,e posibil ca florile sa functioneze in Triade? Da in triunghiuri vii sau in cercuri de lumina sau in buchete de talcuiri. Caci ele se pot contopi intr-un unic sens dupa cum pot revela mai multe sensuri.

Am simtit sa ma apropii de Maria Magdalena. Langa ea se aflau niste flori unduitoare, aurii-mov. Pentru cateva clipe in contemplatie pura…am simtit energia lor ca ma inunda de sus pana jos ca un rau celest, limpezindu-mi toate cotloanele. Apoi am perceput soapta Magdalenei…fiecare floare are o poveste pe care v-o spune in noapte sau cand va contopiti cu ea si asa aflati ce flori va tamaduiesc sau ce flori va anima interiorul. Aici este floarea ta……A mea? O floare discreta, micuta, mov-perlata cu irizatii aurite isi scoase capsorul sfiiosandu-se toata. M-am apropiat de ea si am imbratisat o cu privirea….simtind toata plutirea ei plina de mireasma venind peste mine. O invaluire placuta…..ca o mangaiere delicata opri fluxul gandurilor. Pentru o clipa in fuziunea dragastoasa…imprumutasem culorile si parfumul ei. Eram floare.

Cine sunt? am intrebat si am simtit trupul-spirala, capul-floare si un soare dragastos imbratisandu-ma toata. O soapta aurita s-a desfacut….si mai multe petale au grait. Plin de lumina, viu christic si gradina, in ochiul trezit.

Si am vazut…ca floarea aceasta, eu-floare era vie, graitoare, activata in mai multe planuri. Azara mi-a ghicit gandul si mi-a zis. Da, poti fi in mai multe realitati, floare, om, inger experimentand mai multe petale ale fiintarii activand in felul acesta floare de lumina care esti. Sau poti fi ghidata de flori si ingeri in urcusul pe care il ai de facut pe muntele interior.Am simtit ca floarea imi destanuie ceva si i-am ascultat…glasul…si era susur de lumina, apoi cascada si apoi soapta. Si asa mi-a zis…..cand am crescut si mi-am lasat corpurile tangibile pe Geea ….venind aici. am ales sa fiu in InSpirtAtie adica in Cantecul Gratie, acel Buchet de Sensuri prin care se Activeaza Rasaritul Christic. Acesta este darul meu ……si o impletire draguta de bucurie, clar si sens….mi s-a asezat in suflet…..cava lacrimi suave dezvelind roua interioara, roua de care nu suntem constienti dar care apare din sarutul sufletului aerisit cu razele Soarelui Christic.

Am simtit pentru o clipa intreaga gradina de flori extinzandu-se in mine, Corpul-Floare si apoi cateva versuri au plutit pe Cerul interior:

Cu samanta bucuriei, In pamantul armoniei

Floarea iubirii a mijit.

In ochiul treziei, discret a inflorit

Si roada ei e

Omul.

………..

Va invit pe 7 martie la ora 18 30 la un atelier dedicat, triunghiurilor de virtuti, florilor interioare, bucuriei divine, preotiilor divinului feminin.

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Cat? 50 ron

Inscrieri? frecventaom@gmail.com

Fie ca iubirea, bucuria, frumusetea sa ne sustina in Tot si Toate!!!!!