Atunci cand pasesti in padure simti cum copacii te saluta, florile te imbratiseaza, soarele iti coboara in suflet, graiul fiecarui colt il recunosti….e un frate sau o sora care iti atinge cu zambaceala ei, coala interioara. Si intrand in vals pe Spirala Bucuriei descoperi lumea zanelor care iti cuvanta prin metasenzitivitate, intuitie, clarolfactie.

Adeseori cand e nevoie sa luati o decizie mica sau mare, nu va grabiti….pasiti in trena graitoare a naturii. Dincolo de perspectiva voastra si a celuilalt exista perspectiva lui Dumnezeu. Si in acest Triunghi, la Centru, Natura va sustine sa primiti raspunsul cel mai potrivit pentru evolutia voastra.

Stand in oras, navigand pe oceanul de asfalt, asaltati de noxe, tipete, ganduri in clocot, deciziile pot fi pripite si cu consecinte care va pot afecta mult timp si pe voi si pe nepotii vostri.

Pasind in padure, cu bicicleta, pe jos, alaturi de cainele vostru, lasati-va condusi de inaltimile copacilor catre varful triunghiului fuzionand contemplativ cu florile, pasarile, valsul culorilor. Care este Voia Ta Doamne? Si asteptati vantul, bucuriile mici, coloritul florilor sa coboare…graiul Domnului …in voi.

Cand petalele inimii s-au desfacut si mintea s-a limpezit, cea mai inalta varianta a si sosit.

Padurea e vie in toate anotimpurile insa mai ales primavara, oricat de trist sau de impietrit ai fi, valurile de culori iti incalzesc privirea, pasii, sufletul invitandu-te sa descoperi in tine…..anotimpul divin. Si daca va uitati cu ochii interiori veti vedea zane de diferite culori, zambind sau jucandu-se, flori care au doar corp eteric, poieni unde poti auzi muzica sferelor si animale care nu mai exista in dimensiunea noastra dar care sunt foarte dragalase, culori care iti graiesc si fuioare de vant, cristale de diferite culori care se impletesc cu Totul. Padurea face legatura intre lumea vizibila dominata de minte si simturi si lumea invizibila care te conduce in teritoriile sufletului revelandu-ti Imensitatea Divina.

In noi exista doua principii…femininul care se exprima prin inima si suflet si masculinul care se dezvaluie prin minte si spirit si toate locuiesc in acest templu minunat numit corp. Doar ca fiecare are un alt scop….. mintea vrea cunoastere validata de catre ceilalti, aplauze si scena, inima isi doreste fericire, corpul fizic vrea sanatate, sufletul isi doreste imensitatea divina iar spiritul ar vrea sa zburde eliberat de datorii in gradinile adevarului.

Si cand vreti sa luati o decizie…cei care intra pe scena sunt servitorii casei…. mintea, inima si corpul fiecare cu scopul lui, incercand sa va acapareze lumea si sa le satisfaceti doleantele. Si ei sunt plini de dorinte ca un pom plin cu pasari. Si niciodata satisfacuti, tot timpul tanjind dupa mai mult. Si chiar si atunci cand reusesti sa le ai pe toate Fericirea nu se dezvaluie pentru ca Marea Implinire nu e legata de acesti servitori ci de Plinatatea interioara, de casatoria sacra dintre suflet si spirit de coborararea imensitatiii si a adevarului in cupa lui Acum.

Pasiti in padure spunand mantre invocatii, rugaciuni sau fuzional contempland bucuriile naturii. Ce simtiti?