Mergem pe o alee simpla alba trecand pe sub mai multe bolti de flori indreptandu-ma catre Scoala-Templu. Am intrat in gradina observand cum indrumatoarea noastra statea pe o bancuta mica…..contemplativa privind un glob de cristal. De jur imprejur erau mai multe suflete……unele venite in timpul noptii altele neintrupate. Chemarile atinsesera Centrii, valsul sferelor aducandu-ne aici. MaiRa( regina Maria asa cum stim noi) avea chipul bland, ochii verzi, mainile fine…si nu depasea 33 de ani. M-am asezat langa un triunghi de flori. Diminetile alaturi de ea incepeau….cu aceasta contemplatie. Alteori vorbeam cu soarele, desenam geometrii din flori, rauream cu versuri divine, cantam, dansam cu valuri, scriam poezii, desluseam talcuiri, dezlegam noduri emotionale, ne jucam cu aerul, vorbeam cu apa divina, crosetam intelesuri.

Acum exersam comunicarea cu acest cristal. Trena ei era plina de simboluri, flori, perlute….Nu o mai vazusem asa niciodata. Avea o privire atat de talcuitoare, vie, plina. Cristalul avea o flacara inauntru, o putere care ne atingea placut ….comunicand …..cu fiecare dintre noi altceva si totusi in Unime.

MaiRa …..s-a uitat la noi apoi a rugat cristalul sa ne transmita lucrarile. Noi triunghiuri formate din comunicari intre planete, civilizatii, familii de lumina s-au descarcat rapid si fara cuvinte direct in centrii, o cascada frumoasa de rauriri venind in aceste timpuri sa ne ajute pe toti sa …….facem Valsul.

Apoi MaiRa a chemat un cerc …de suflete si a activat Triunghiul Roz. Din centrul lui a coborat Isis……cu 3 simboluri. S-au asezat intr-un mod minunat urmata fiind de Maria Magdalena. Nu aveam prea mult timp….si initierea trebuia sa inceapa. Flacara Mariei era roz-mov si toate sufletele au simtit cand au primit-o. Imbracata de triunghiul simbolurilor facute de Isis…flacara a inceput sa zburde……lasand unitati de Sens. Acest nou triunghi a fost asezat de MaiRa asemeni unui medalion in campul nostru si in centrii. Sufletele zburdau ………si triunghiul emitea …….pe raze. MaiRa ne-a spus cum il putem folosi…..apoi ne a dezvelit geometriile corespunzatoare pentru toate atributele divinului feminin. Erau 22 insa in reteaua Geeei se activasera doar 8. Maestrii Timpului ne sustineau sa continuam Drumul. Un cristal minunat se activa deasupra noastra …….accelerand Invatarea. Geometriile ne imbracasera ca niste hainute……..MaiRa zambea la fel Isis si Maria Magdalena. Initierea a continuat……pana cand sufletele au fost chemate fiecare pe planeta lui sau in casuta lui. Buchete de flori ne incalzeau pasii…..si curgerea continua……hranind Graalul Interior.

Ochii MaiRei…….sustineau totul. Ramasesem cu parfumul ei cautand sa ma intorc insa versul ei imi spunea…..ca azi, intreaga zi o voi avea langa mine.

….

Va invit la un atelier calduros dedicat divinului feminin. Va fi azi la 18 30 pe 8 mai in centrul Frecventa Om de pe Vasile Stroescu nr 14.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

……….