Ziua de 8 martie formata din 3 si 3( fata in fata) treimea feminina care se intalneste cu treimea masculina, ne dezvaluie trena divinului feminin, o curgere de atribute divine: iubire, bucurie, intelepciune, blandete, frumusete, radianta, smerenie, bunatate, caldura, compasiune ce se activeaza doar in acest echilibru conducand la Nelimitare. Femeia-tata punitiv, femeia-fiu rebel, femeia-victima, femeia-vataful curtii, femeia-controlor sunt chipurile cazute sau plangacioase cu care ne-am intalnit de-a lungul timpurilor si care se intorc Acasa, recunoscand treimea masculina si treimea feminina din noi. Valsul nelimitarii incepe cu aceasta cunoastere de Sine, Cerul imbratisand Pamantul, sarutul lor activand Soarele Divin din Noi.

Candva prima femeie a coborat din Sfera Initiala pastrand luminescentele si intregul ocean de culori, Intact. Ea putea sa vada inlauntrul Pamantului si sa vorbeasca cu Cerul folosind toate potentialitatile ei intru Iubire, Intelepciune, Blandete cu Graiul ei Divin mangaind si atingand Totul.

Aceasta femeie se spala pe fata cu apa Vietii iubea toti copacii din gradinile Universului, manca si bea Lumina, comunica in unime cu Florile, valsa cu toate Sferele Ceresti, prin atingerea ei, totul capatand Radianta, Bucurie, Caldura. Intregimea, unimea, fuziunea aceasta pe care noi o regasim in vis, somn, meditatie, contemplatie, rugaciune si care raspandeste in Univers un parfum atat de minunat ne cheama Acasa. Activati Crucea pentru a simti Christul Feminin si Christul Masculin: In numele Tatalui, al Fiilor si al Fiicelor, al Dumnezeului-Mama, Al Sfantului Duh, Al Soarelui Christic. Exact unde orizontala se intalneste cu verticala, un buchet de raze ale iubirii, bucuriei, intelepciunii isi desfac bratele devenind Cupa Unimii. Femeia este Graalul in care coboara ambrozia divina, Barbatul.

Sfera Mama cunostea noaptea ce urma sa vina peste lumescul din femeie si toata ratacirea zbuciumata creata de valurile uitarii. Si stiind a lasat-o pe Eva sa coboare pe Geea ca Fiica si sa anime intoarcerea catre Gradina Edenului Pomul Binelui si Raului devenind in taina Recunoasterii de Sine, copacul Christic, soarele divin, pomul Unimii. 

Si Eva a luat chip lumesc cunoscand jocul dintre  Sfera-Mama si Sfera-Tata, ajutand-o si pe Geea o alta sora si fiica sa se intoarca Acasa. Si povestea continua cu Eva ca fiica razvratita, ca mama suparata, ca printesa, d-na Nemultumita, amanta pentru ca dupa ce goarna energetica a sunat ea sa se innoiasca imbracandu-se cu darurile si cununile Initiatei, Maestrei, Preotesei. 

Care sunt graimile divinului feminin? Sa le recunoastem Impreuna….

1. In comuniune sau comunicare in Unime, sferele ceresti intra in vals si glasul devine mai serafic, apar graimile divine si flow-ul iar trialogul este inaltator aducand de la varful triunghiului idei frumoase, proiecte cu talc, bucurii ceresti, fapte-roada ce vin din triunghiurile ceresti. Aceasta unime in care cuvantul, sfera, triunghiul se suprapun poate vindeca relatia ta cu divinul feminin, cu copilul interior, cu sfera iubirii, sfera blandetii, sfera compasiunii precum si cu alte sfere, poate aduce o noua asezare in viata ta in care sferele divinului feminin cuvanta, te poate conduce in Cerurile Unimii. Comuniunea te imbraca cu chipuri ceresti, revelandu-ti intregimea care esti si valsul tau propriu cu sfere-ingeri, sfere-oameni intrupati, sfere-entitati de pe alte planete. In fiecare sfera se afla o geometrie unica care iti dezvaluie Cerul de unde vine sfera, misiunea ei, darurile ei. In transferurile de energie, informatie, viu ceresc care se fac prin comuniune se activeaza spiralele care unesc Cerul de Pamant acele hore formate din sferele iubirii, bucuriei, blandetii, recunoastiintei, frumusetii, caldurii si care aduc de Sus( de la varful Crucii) unitati de Sens( Jos) cu care putem insufleti materia. Comuniunea dezvaluie Graiul Domnului in centrul fiecarui Triunghi celest, inima lui.

2. Fuziunea intima extatica. Trei sfere se intalnesc intr-o frecventa a Unimii de unde se nasc copiii de Cer Mare sau idei inaltatoare sau fapte cu chip christic sau sentimente radiante. Nu este vorba doar despre un trup care se contopeste cu alt trup ci de intregimea care esti care saluta Cerul( varful triunghiului) si cealalta intregime cu care se afla in taina unimii-prieteniei-iubirii. Centrii sunt aliniati si toti in Una contopiti cu Divinul Treimic. Aceasta unire cu Dumnezeu este insotita de o activarea la nivelul chakrei 8 sau 9 sau 10, 11, 12 a soarelui christic care inunda ambele sfere. Aceasta  radianta genereza extaze care pot include orgasmul sau doar trairi intense extatice. In aceste cupluri centrii superiori si cei transpersonali sunt hraniti cu rugaciuni, meditatii, contemplatii. Triunghiul ceresc format din corpul cauzal-buddhic, atmic isi are graimea sa unica si chipul sau christic. Cei doi sunt Una. O unime in care doua spirale se impletesc de jur imprejurul unei cruci devenind sfere, graimi divine, intregimi care valseaza in Sfant Numele Tau mergand Acasa acolo unde vor primi Cununile Unimii. Din aceasta taina se poate naste scrisul-calatoria astrala-comuniunea sau bilocatia-extazul-bucuria cereasca sau frumusetea inaltatoare-blandetea-iubirea. Fuziunea intima extatica genereaza acea alinire a centrilor la Voia Divina in asa fel incat varful conului sa descarce in structurile cuplului, chipurile christice ale Unimii. Fuziune, inaltare, contopire. Si totul are aripile jocului cosmic, in care cei doi dupa multe vieti, o zestre frumoasa, bogata si multa harnicie( de la har) pot da glas acestei unimi cosmice sustinuta de integritate-aliniere-iubire christica.  Ea nu incepe cu sex ci cu varful triunghiului activand tainele si apoi valsul sferelor prin fuziunea intima extatica. 

3. Intelepciunea divinului feminin. Nu arde, nu controbaie, nu pustieste. Este o sfera formata din alte 9 sfere purtand chipurile divinului feminin. Din ce in ce mai mici pana cand ajung la marea radianta in care fuzioneaza Toate. Aceasta intelepciune formata din 9 hainute ceresti este roada triunghiurilor ceresti. Ea creste cu in fiecare viata, reveland la nivelul corpului cauzal, samburii care stau la baza unui arest, la nivelul corpului budhic( florile copacului christic), valsul sferei intelepciunii cu sfera iubirii a intelepciunii cu blandetea, a intelepciunii cu bucuria, a intelepciunii cu recunostiinta si noi sfere care apar din aceste impletiri. Sfera intelepciunii se intalneste aici cu 21 de atribute-sfere ale divinului feminin.  Bucuria valsului ne conduce in Cerurile Unimii la cununile Unimii. Aici se dezvaluie omul cu O mare si cuplurile inaltate. Raza a opta, Sfera initiala, Sfantul Graal, Coloana divinului feminin, Darurile unimii daltuiesc aici Templul Inaltarii.  La nivelul corpului budhic ne vom intalni cu Isus si Maria Magdalena, cu Nefertiti si Akhenaten cu Ay si Tiya, Isis si Osiris, cuplurile care au cultivat sentimente inaltatoare transformandu-le in bratele manifestului in intelepciune de viata, o intelepciune prin care Cerul isi da mana cu Pamantul. Aceasta intelepciune nu este impietrita, vulgara, dispretuitoare ci raureste peste noi toti ca un munte-fluviu dezvelind bucuriile Unimii. 

4. Dansul unimii. Aceasta pasire in Dumnezeu este  o plutire. Centrii superiori isi dau mana urmand spiralele ceresti. Este un dans marcat de Gratie, Curgere, Bucurie. Tehnicile pleaca, dezvelirea pura ghideaza interlocutorii sa gasesaca drumul catre Acasa, patria Graalului, Unimea. Intr-un astfel de dans apar reamintiri, intuitii, raspunsuri, vindecari miraculoase, intalniri Ceresti. Mai multe sfrere se suprapun partial si apoi total dansul acesta generand extaze, noi daruri, intelegeri fara intelect, patrunderi in versul divin. Ma las Tie, Doamne. Fie ca dansul acesta sa ne mangaie pasii. Cu Totul-Una!

5. Impartasania in Unime. Este o  recunoastere si o traire a Divinului impletind vlasul sferelor cu a dezveli in triunghiul sinceritatitii-bunatii-iubirii. Nu doar painea si vinul coboara prin ea preoteasa si el preotul de la parintii divini, tatal cosmic si mama divina ci si cuvantul ceresc care vindeca, elibereaza, inalta. Viu Unimii activeaza varful triunghiului. Omul intregit se intoarce Acasa, la fel si cuplurile Unimii.

6. Valsul sferelor. O unime saluta in Unime, toate Sferele!!!! Acest vals urmeaza spiralele divine, unind lumile cu supralumile! el se reveleaza in curgere, bucurii, pasiuni inaltatoare, zboruri ceresti. Nu poate fi facut de un triunghi dreptunghic cu un patrat sau de un dreptunghi cu un cub. O intregime saluta prin fuziunea intima extatica sau prin scrisul conectiv  toate intregimile. Este un dans al sufletelor intregite  care traiesc in interior nunta Cerului cu Pamnatul si apoi o marturisesc si in exteriorul lor invitandu-i si pe ceilalti la intre in acest vals regasirii, unimii, bucuriei ceresti. Valsul include  reamintirea, dezvelirea, conectia, sincronizarea, intelepciunea. Aceste 5 sfere genereaza o hora din care se activeaza spirala iubirii, spirala bucuriei, spiralele inaltarii. Valsul ne poate atinge pe toti in triunghiul transformarii-transmutarii-transfigurarii. 

7. Bucuria in Unime este un rezultat, un cules, o roada a valsului sferelor. Daca priviti si ascultati un acatist sau un paraclis cu ochi ceresti veti simti acest Bucura-te Treime in Unime, Bucura-te!… Cerurile Bucuriei ne asteapta sa ne intoarcem cu Bucurie Acasa dezvelind talantii inmultiti, roadele vietii christice, intelegerile atinse de bucurie. In aerul bucuriei zburda, regasirea, pacea, implinirea. Probele destinului continua si bucuria curge ca un izvor divin care ne activeaza cantecul interior, radianta proprie, frumusetea unica. Nu hohotim ci doar zambim mangaind aerul. Triunghiurile dreptunghice devin echilaterale si rotunjimile se descarca in toate colturile vietii nascand Implinirea. 

8. Cununile Unimii sunt dezvelite de copacul christic, de activarea corpului cauzal la care contribuim cu intelepciune, a corpului budhic pe care il cladim cu sentimente inaltatoare, a corpului atmic ce ne dezvaluie faptele christice. Si copacul devine sfera ce intra in Cerurile Unimii salutand toate sferele. Deasupra lui cununile Unimii ne privesc cu stralucirile lor unice, incluzand triunghiuri de sfere sau hore de sfere sau spirale. Unime, Bucurie, Totul. Cu aceste cununi, traim Imparatia, Cerurile Bucuriei, Patria Graalului. 

9. Frumusetea radianta. Este roada tuturor triunghiurilor trezitoare care dezvolta/ cresc scanteia divina tranformand-o in soare. Aceste raze care comunica cu  constiinta christica coboara in chip dar si in gestica, mimica, radianta, bucurie, stralucire. Sufletul e larg, mare, integru, curat, zburdalnic, sustinand o frumusete atinsa de toate anotimpurile, insa plina de talc, intelepciune, asezare. 

…..

Va invit la un atelier conectiv dedicat divinului feminin.

Cand? 8 martie

Cat? 30 ron sau cat simtiti si o floare

Unde se fac inscrierile? Pe frecventaom@gmail.com. Pentru a fi numarul optim va rugam sa va confirmati participarea.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Fie ca floarea din voi sa straluceasca in Tot si Toate!!!