Ma tot gandeam ca odata cu 1 decembrie oamenii se desprind de steaua cu 8 colturi cea care ne priveste de sus din varful bradului alergand la baza pomului dupa cumparaturi,  retete si alte lucruri care nu sunt in linia intalnirii cu cercul mic, cei 24 de intelepti si inchiderea temelor de peste an.

Daca in fiecare zi am incepe cu mantra unimii asezand acele Sfere din care au venit Temele, Sunt Una cu iubirea, Sunt Una cu Pacea, Sunt Una cu Recunostiinta, Sunt tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, am deschide din noi drumurile de lumina si talcurile ar veni usor, simplu, firesc, complet incalzind chiar si o zi friguroasa de iarna. Inteleptul zilei ne-ar ajuta patrunzand in unime sa vedem cele trei daruri care vin din experienta cea mare a anului, cadouri pe care le putem face si noi la randul nostru celorlalti, povestind langa pom despre miracolele acestui an si bucuria pe care o avem acum descoperind in colbul unor provocari, frumoase diamante.

Acestea sunt cu adevarat cadourile de care ceilalti au nevoie, o impartasanie frumoasa in Unime, care aprinde in pomul interior luminitele marilor integrari.