Fiecare an reprezinta mai mult decat hora celor 12 luni, este o entitate vie, cu chip propriu care vine cu teme de viata si daruri, dezvelind un nou cerc de intelegere pe spirala inaltarii. Incercati sa practicati spirala temelor sau spirala intrebarilor sau spirala darurilor. Ce imi dezvaluie aceasta zi, aceasta luna, acest anotimp, acest an? Ce lucrari de lumina ma cheama? Ce rauriri divine se aseza in Cupa interioara? Ce imi spune iarna interioara? Ce intelegeri se reveleaza? Ce daruri graiesc?

Pe langa pastorii anotimpurilor, arhanghelul Rafael al primaverii, arh Uriel al verii, arh Mihail al toamnei, arh Gabriel al iernii fiecare an isi are entitatile specifice care coboara prin arhangeli si anotimpurile interioare, invataturi celeste ce se dezarhiveaza la timpul potrivit onorand Trecerile.

2018 a activat maestrul interior dezvelind nelimitarea. A fost un an plin de emotii, materializari, calatorii, experinte inaltatoare aratandu-va pe toate razele vietii, triunghiuri limitative la care nu ati vrut sa renuntati, aspecte pitice, schimonosite, chipuri cazute ce asteptau limpezirea in lumina dar si triunghiuri radiante din care au coborat, daruri, intelegeri, deschideri de drumuri, s-a activat rolul de ghid pe o raza a vietii sau pe mai multe. Multumiti fiecarei provocari, experiente, situatii din 2018 si rugati entitatile de lumina, pastorii acestui an sa va reveleze prin vis, intuitie, meditatie, contemplatie varfurile de munte ale acestor incercari. Exprimati-va recunostiinta cu smerenie, bucurie, intelepciune. Daca spunem doar atat…Bine ca a trecut ….am scapat de proces sau de nevasta …e posibil ca acele experiente sa se intoarca iar la nivel de constiinta sa simtim si in 2019 incarcatura (netransformata in lumina) a  lui 2018. Nu pastrati atitudinea de victima sau de calau sau de distant impietrit. Multumiti acestei coji, rol, masca pentru bucatica de drum pe care ati facut-o impreuna vedeti darul si apoi lasati pielea veche in anul 2018.

Toate scolile de spiritualitate si toate triunghiurile de virtuti e de dorit sa le topim in Graalul interior nascand o atitudine de aur ce poate sustine intr-un mod minunat caracterul divin al Omului cu O mare, Fiu de Dumnezeu, Cocreator. Fiinta trinitara in actiune.

La trecerea dintre ani va invit sa desenati un soare frumos si triunghiurile de virtuti pe care simtiti sa le activati in fiecare relatie: cu X, Y, Z dar si cu iubirea, banii, profesia, sporul, familia. Cultivati-le constient si veti simti cum fiecare an radiaza din ce in ce mai mult in viata voastra.

2019 ne aduce in viul interior o configuratie geometrica minunata, sfera mama( 2) ne invita sa intram in Templul Unimii( 0 si 1) pentru a recunoaste Intregul care Suntem si a face Valsul Sferelor.

Va fi un an cu multe examene interioare si exterioare pe care acest 9 ni le aduce in viata de zi cu zi dar si cu multe roade posibil pe toate razele vietii depinde in ce etapa a christicizarii va aflati. Vin copiii, se dezvaluie daruri noi pentru aceasta planeta, coboara intelegeri inaltatoare,  se configureaza noi familiii construite pe triunghiuri de virtuti nu pe interese materiale-sex-dorinte pitice,  lucrarile luminice sunt din ce in ce mai puternice si sustinute de toate fortele treimice pe care acest an le cheama( 2 plus 0 plus 1 plus 9 egal 12 adica 3).

Daca ati fost constienti de tesaturile anilor anteriori si ati onorat fiecare anotimp, 2019 inchide Triunghiul reveland in chip christic, aspecte din voi si din viata voastra pe care nu le-ati vazut pana acum.

Fiind asezat pe 3, Triunghiul va va ghida atat la nivelul constiintei formei, cat si in constiinta continutului si a esentei.

E posibil sa va gasiti rolul in care sa va simtiti ca Acasa sa spunem de armonizator sau dezvelitor sau asezator sau om de trecere sau deschizator de porti sau aducator de bucurii sau sa vi se dezvaluie o profesie in care sa va simtiti implinit asemeni unei rodiri care vine dupa multe vieti sau sa descoperiti cheia cu care sa deschideti comorile materiei sau sa vi se reveleze teme unde aveti multe restante si felul in care le puteti trece sau sa primiti o intelegere-varf de triunghi care sa va ajute sa treceti peste toate obstacolele sau sa va asezati in valsul cu o scoala de spiritualitate sau cu un dar.

2019 este un an al trinitatilor radiante care vor grai prin fapte, scris, dezvelire  prin toti pasii facuti in valsul acestui an. Vin noi triunghiuri de forte ceresti pe Geea sa puna aripi omului cu O mare sa-l sustina in procesul de absolvire, sa-l conduca Acasa.

Cei impietriti ca tati punitivi sau tati rigizi sau tati rigurosi vor fi invitati sa se dezghete si sa se impleteasca cu divinul feminin pentru a naste o noua intelegere, o noua abordare, un copil interior care sa-i ajute sa inainteze frumos, recunoscand culorile vietii, bucuria, frumusetea, cantecul lor. Un tata jucaus sau un tata empatic inmuiat in Dumnezeu se va naste.

Mamele infantile sau cele castratoare, baietoase se vor intalni si ele cu puterile triunghiului dezvelindu-si intelepciunea, blandetea, iubirea, caldura, bunatatea, recunostiinta.

Nu vom mai putea canta pe o coarda cel mult 2 corzi pe o trasatura de caracter sau 2 ci chipul triunghiului va naste acel caracter divin, inaltator, frumos si radiant care ne sustine pe Cale sa ne traim Povestea, Radianta, Darul sa graim ca Forte treimice in actiune.

Un an radiant, graitor, aurit de multe intelesuri!!!

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie