sunt asemeni unor flori stralucitoare care se desfac in suflet si care te calauzesc in luarea deciziilor, in articularea lor cu fapte, in mutarea ta intr-un alt registru de intelegere. Si toate trecerile au nevoie de lumina.

 Chiar daca ai vazut pe harta ta cereasca un drum frumos de modelator de suflete sa spunem nu-l poti atinge si nici mentine fara lumina interioara.

 Sunt multi oameni care isi cauta drumul, locul, darurile  insa cautarea lor nu este reala, profunda, constanta.

 Primul pas in directia aceasta este sa multumiti pentru ceea ce sunteti fara sa va rastigniti parintii, profesorii, partenerii. Apoi este important sa gasiti acel instrument divin cu care sa va teseti interiorul cu multe fire de lumina.

 Odata ce ati intrat in aceasta lucrare cosmica, portile va vor raspunde.

 Nu seminariile scumpe care gadila ego-ul sau diagnozele costisitoare care va incanta imaginea aduc din Unime, Daruri ci triunghiule trezitoare sau alte unelte divine cu care va puteti sculta faptura clipa de clipa, stralucind….

 Uneori cadem in roluri pitice de victima sau calau, tipandu-ne nerezolvatele. Incercati sa dezactivati asfel de hainute stramte prin introspectie si sa mergeti mai departe, cautand in interiorul vostru, Omul.

 Atunci cand sunteti pe Muntele Interior, Prapastia va asculta, Padurea, Animalele si chiar si Provocarile vin cu multe entitati de lumina in Gratie, dezvaluindu-va in Bucurie, Talcul pentru care sunteti Incercat.

 Un drum de Dar va atinge viata cand stralucind stiti sa daruiti…

 El se despleteste in cupa sufletului atunci cand sunteti pregatit pentru el, sunteti plini de merite, copti in ochiul cosmic….