Incercati sa identificati triunghiul care sta la baza experientelor sa spunem lipsite de stralucire din relatia cu angajatorii, managerii, colegii pe care i-ati atras sau chiar partenerii de viata. Puneti intrebari, meditati, contemplati, adanciti ceea ce se repeta ca un tipar deloc dragalas descoperind geometria relationala ce revine si iar revine tinandu-va tinduiti intr-o bucla existentiala plina de ceata, durere, neimplinire, Si daca ati gasit triunghiul sa spunem nemultumire-suparare pe tot si toate-dispret sau neincredere-neiubire-neiertare sau frica-dependenta-ura sau neliniste-furie-razboi… desenati-l in culoarea care vi se pare cea mai potrivita apoi evidentiati un punct la Centru de jur imprejurul lui trasand un alt triunghi mai mic… auriu, argintiu, mov( sau dupa cum il simtiti). Este chiar triunghiul iertarii( gasiti prezentarea lui prin n articole chiar pe frecventaom).Vizualizati ca aceasta telecabina sau telegondola va insoteste pe intreaga linie genealogica oferind iertare, fiind iertati, pana la Inceputuri. Unindu-va cu iertarea veti simti ca vechiul se dizolva iar in fata voastra ramane doar Adevarul Pur.
Coborati cu aceasta telecabina triunghiulara urmarind buclele existentiale ale acestei vieti si atingand valurile incercati sa simtiti cum norisorii se risipesc, bucuria reapare ca un soare radiant, la fel tandra intelegere, plinul sau alte valente divine care se pot aseza in noua cupa ajutandu-va sa radiati catre Tot si Toate.
Incercati sa lucrati cu triunghiul iertarii zilnic facand legatura cu triunghiurile potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii din aproape in aproape.
Mai intai cautati trei valori sau trei competente care sa va sustina in trecere apoi accesand spirala intrebarilor, initierile, atelierele conective, trialogul pasiti in triunghiurile trezitoare activand versul divin al vietii, puterile ei.Veti simti cum ceea ce ati crucificat mai devreme adica vechiul se transmuta si astfel apare transfigurarea sau altfel spus activarea chipului christic.
Transformarea adica trecerea cu ajutorul Sinelui Divin dincolo de forma se face de la nivelul triunghiurilor trezitoare cand semintele se desfac in flori pentru ca in triunghiurile unimii sa apara rodirea.
De obicei ne oprim in zona triunghiurilor potentatoare mergand la training-uri sterile sau in calatorii pitice citind carti fara vlaga sau uitandu-ne pe reviste. Dependentele sunt tot acolo amagindu-ne ca am alchimizat tiparul cel care se tot intoarce tinand printre norisori, in furtuna si ploaie, amenintand pasirea noastra dumnezeiasca.
Abia cand semnam declaratia de independenta si lasam noua intelegere sa dezvaluie trinitatea interioara, am facut Trecerea. In bratele triunghiurilor inflorite ( trezitoare) putem simti in sfarsit bucuria de a fi, iubirea de tot si toate, buchetul de minuni al fiecarei clipe. Aici viata irumpe, aici trairea ne dezvaluie zborul.
Si dupa ce am capatat independenta (lasand rolul de victima, musca, gasca departe sau alte dependente de atentie, pozitie, bani) ….urmeaza un alt pas cel al interdependentei prin care acordajul cu intregul e deplin. Aici in acest punct devenim constienti de conexiunea cu Centru, de ceea ce inseamna abandon si vointa divina de misiunea noastra la nivel de organism planetar, de marea intoarcere Acasa.
Interdependendenta apare in triunghiurile ascensionale si cele ale unimii. Aici se face rescrierea contactelor noastre spirituale, aici simtitm adevarul pur.
Orice cale ati lua a transmutarii suferintei prin alinierea la Vointa Divina( a lui Hermes Trismegistus) a iubirii, iertarii, blandetii( a lui Isus), a intelepciunii si compasiunii( a lui Buda) tot la Centru veti ajunge la cele trei coduri sursa( mama, tata, copil) triiunghiul divin din care am pornit cu totii si la care ne intoarcem cu totii.
Primirea acasa sau reintoarcerea include cele trei tipuri de triunghiuri ale treziei, ascensunii, unimii care sustin transmutarea, transformarea, transfigurarea.
Aici contopirea finala e posibila, aici bratele familiei divine ne ating pe Toti.
Va invit pe 22 martie in energia trecerii sa simtitim Impreuna aceasta intoarcere Acasa.
Subiecte abordate: frecventele, gandirea radianta, energia faptelor noastre, trecerile, incercarile si conexiunea cu Centrul, triunghiurile Unimii, crucificarea-transmutarea-transfigurarea, prezenta unimii si taina lui Acum.
Despre atelier gasiti mai multe pe site.
Incrierea se face pe frecventaom@gmail.com
Unde se va tine? Marketizator, et 3, Grozavesti, Bd ul Regiei nr 6B
Cat? 30 lei
De la ce ora?
Incepand cu 18 30,
Va imbratisez cu toate rozurile desfacute ale primaverii japoneze!!!