Temele noastre de viata setate prin contractul de suflet au niste praguri inaintea lor activandu-se probele destinului. In fiecare test, fortele treimice ne sunt alaturi chiar daca noi nu le vedem. Insa ele nu actioneaza din oficiu ci este important sa le cerem ajutorul. Trecerea de la o etapa la alta in cuplu se face prin teste de viata in spatele carora se afla intotdeauna, triunghiurile de virtuti. Nu uitati ca pentru fiecare tema aveti un ragaz de timp la fel si pentru fiecare greseala. Fiti harnicuti in temele voastre iar daca ati gresit corectati rapid pentru a transforma experientele de viata in aur spiritual. Inaintea echinoctiilor si solstitiilor, la final de an incepand cu 1 decembrie, cu totii trecem prin probele vietii, Maestrii Trecerilor sustinandu-ne sa intram intr-o noua etapa de intelegere.

Daca va intalniti cu indragosteala, maritata fiind sau casatorit….. gandul si emotia fiind catre altcineva nu catre sot intrebati-va ce parte din voi nu vrea sa acceseze si alte anotimpuri din cuplul vostru? E furia-dispretul-supararea? Sau asteptarea-conditionarea-sindromul printesei?La ce ati putea renunta ca sa innoiti cuplul si sa simtiti implinirea? Cum puteti imbratisa si vara si toamna si iarna in cuplu?

Nu cautati primavara cu orice pret adica indragosteala si in afara cuplului pentru ca roata anotimpurilor este plina de daruri, vara aducand multa coacere, toamna multa rodire iar iarna, inteleptire. Daca nu traim toate anotimpurile cuplului nu-l spiritualizam. Refuzand anotimpurile ploioase sau friguroase, refuzam invatarea divina, cresterea, intoarcerea Acasa, Unimea.

Si daca v-ati intalnit cu aceasta proba a destinului, indragosteala, limpeziti in voi cu sinceritate povestea pe care o traiti. Ce parte din voi e indragostita? Poate fi iubire ceea ce traiti in triunghiul sacru? Ce va spune sufletul? Cum va simtiti cand va priviti sotul? Ce consecinte pot aparea? Constientizam ca participam la lanturile de amantlacuri, la creearea de bucle emotionale si spirale descendente?Cum ii inspiram pe copiii nostri care ne simt foarte bine corpul emotional?Ce ne spune familia divina in aceasta situatie? Ce ar face Maica sau Maria Magdalena in locul nostru? Ce lasam umanitatii prin fapta noastra? Cum participam la opera de christicizare? In procesul de indumnezeire ne ajuta aceasta indragosteala? Cum ar arata planeta daca toate sotiile si sotii ar crea aceste bucle emotionale, alunecari in cuplu? Ce creatii pot aparea in afara triunghiului divin? Care este scopul nostru aici? Ne uitam pe orizontala cautand placeri sau mergem catre varful triunghiului?

Aflati de unde vine dependenta de primavara in cuplul vostru si apoi limpeziti cu partenerul. Aduceti elemente noi in gradina cuplului, bucurandu-va de fiecare noua preocupare, pasiune, bucurie.

Nu puteti accesa o noua etapa in cuplul vostru pana cand nu eliberati din voi  supararea-dispretul-orgoliul, impietrirea-neacceptarea-neiubirea, nemultumirea-furia-ignoranta, asteptarea-pretentia-conditionarea sau alte triunghiuri limitative care va tin captiv/a intr-o anumita etapa a cuplului.

Puntile se refac in cuplu cand va iertati, va imbratisati, va iubiti, limpeziti cu lacrimi, povestiti chiar si cu false primaveri in pomul interior. Sinceritatea-iubirea neconditionata-iertarea rescrie povestea, inteleptind drumul.

Puteti elibera triunghiul vostru, el-ea-sfanta trinitate de poveri gandite sau traite vorbind si cu un duhovnic, un metaconsilier, un graitor divin. Treceti proba destinului chemand fortele treimice pe care le-ati primit la nastere dar si prin taina casatoriei. Nu va grabiti spre divort, separare, fuga.

Roata anotimpurilor in cuplu este plina de frumusete, ambrozie, vigoare fiecare anotimp fiind burdusit cu multe daruri. Mergand dintr-o primavara intr-o alta primavara, din barbat in barbat sau din femeie in femeie nu veti scapa de intrebari, teme, dureri, praguri ale destinului, teste. Primavara e jucausa, florala, plina de emotie insa fructele sunt dulci, gustoase, minunate doar vara, toamna si chiar iarna( cand le tinem in camara sufletului, bucurandu-ne de fiecare imbucatura, savurandu-le).

De la o etapa la alta cuplul trece astfel: limpezind, invatand, inteleptind. Si da nu uitati imbratisarea plina de iubire, recunostiinta, iertare.

De obicei toamna si primavara apar cele mai multe divorturi care in adevar sunt doar treceri de la un anotimp la altul, de la o etapa la alta in cuplu.  Probele destinului vin in septembrie si in martie nu ca sa va separati ci ca sa va innoiti.De ce apar? Pentru ca exista in noi noduri emotionale, mentale, existentiale. Si doar astfel pot fi dezlegate…ridicand lumina prin practicarea virtutilor sau cultivarea darurilor sau valsul cu initierile pe lumina sau simplu iubind divinul din tot si toate exact asa cum se dezvaluie.

Verificati ce teste vin catre voi inainte de solstitii si echinoctii. Ce balauri emotionali capata grai? Cum putem face trecerea de la o etapa la alta? Cum putem trece in lumina subpersonalitatile noastre? Ce ne spun aceste probe? Ce triunghiuri de virtuti sustin trecerile? Ce jertfe interioare putem face ca sa ne putem bucura de o noua etapa? Cum putem activa pomul christic cu roadele lui interioare?

Despre treceri vom vorbi si azi la atelierul care va incepe la 18 30. Unde?

Pe Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc