Anii sunt geometrii care se activeaza in viata noastra sub forma urnor teme de viata, a unor daruri, a unor intelegeri. Chipul fiecarui an il simtim mai lesne la sfarsit……a fost un an zambacios sau un an dureros sau un an bolnavicios. In sine anii sunt entitati care ne sustin sa ne onoram contractele spirituale pe care le-am scris in Ceruri inainte de venire. Anii nu sunt lineari au toate formele de relief si sunt sustinuti de cei 4 arhangheli: Rafael al primaverii, Uriel al verii, Mihail al toamnei si Gabriel al iernii pastorul unui an fiind o treime in unime formata din 3 arhangheli, sau 3 serafimi sau 3 heruvimi sau 3 sfinti. Si pe parcursul unui an traim toate anotimpurile interioare dar si pe parcursul unei zile ne putem intalni cu toate, fiecare provocare avand fierbinteala dar si frigul ei. La finalul unui an in luna decembrie…..in fata bradului e minunat sa pregatim biletele diferit colorate pe care sa scriem ….multumesc zanutelor ca m-au apropiat de natura, multumesc vecinului ca mi-a dezvelit rabdarea, blandetea, intelepciunea, multumesc prietenilor mei ca m-au invatat dedicarea, sacrificiul, acceptarea, multumesc managerului care m-a dat afara pentru ca m-a ajutat sa-mi gasesc Calea, vocatia, propria unicitate …imbracand in felul acesta pomul christic cu recunostiinta noastra. 

Atunci cand mancam legume sau fructe de sezon onoram arhanghelul care pastoreste acel anotimp. Atunci cand fugim de iarna in fiecare an ca sa petrecem vacanta in Thailanda sau in Mexic pentru ca e acolo e cald …..de fapt fugim de intelepciune, de introspectie, de contemplatie, de darurile iernii in noi. Nu-mi place iarna ….spun unii oameni. Nu o sufar. Insa iarna e pastorita de arhanghelul Gabriel si este anotimpul care ne aduce in camara……roadele, darurile unui intreg an, intelepciunea lui. 

Cand ne facem misiunea, adica onoram temele unui an urmatorul an ne va primi cu bratele deschise dand grai cererilor noastre, activand potentiale nebanuite, deschizand mari comori. Cand ramanem prinsi in durerea de a fi pierdut pe X sau in razbunarea pe Y sau in supararea pe Z noul an nu-si poate varsa binecuvantarile peste mobilierul vechi care tipa in casa interioara. In sine toamna si primavara e important sa ne facem curatenia interioara si exterioara onorand anul interior si exterior, pregatind cununa lui de daruri. 

Daca anul 2019 ( 2 plus 0 plus 1 plus 9 =12 =3) a activat treimea interioara dupa ce ne-a pus in fata unor teme vechi cu tatal, mama, copilul……dezvelind inteleptul, forta treimica in actiune, maestrul, 2020 ii invita pe cei cu restante, repetentii, corijente sa purifice prin suferinta ceea ce refuza sa inteleaga, 4 fiind cubul, materia, zbaterea in patratul clipei. Cei rigizi vor da cu capul de tavan cei harnicuti se vor bucura in triunghiul spiritului de aripile crucii care sunt, de Graalul interior, de innoire. 

Pentru a aseza deasupra bradului interior cununa cu daruri a fiecarui an incepeti de pe 1 decembrie pana pe 31 sa va faceti iertarile fata de tot si toate astfel…Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie din toate ipostazele si timpurile fata de Tatal Ceresc, Mama Divina, Copil fata de iubire, armonie, pace dar si fata de bunuri, bani, case, oameni, relatii, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea…si continuati cu invocatia, mantra, rugaciunea care va cheama, Sunt liniste, iubire, Drag si Fericire, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt. In primele 24 de zile ale lui decembrie inteleptii( Mos Nicolae, Mos Craciun) vor lasa in pantofii sufletului, bucurii, intelegeri, adanciri care se vor amplifica in urmatorul an conducandu-va catre o etapa mai radianta, mai frumoasa, mai plina de intelepciune. 

Anii 2017, 2018, 2019 alcatuiesc un triunghi in centrul caruia 2020 poate straluci ca o geometrie, un soare ce ne inunda sufletul sau poate fi un nor mic sau mai multi nori ce intuneca Cerul interior declansand in patratul materiei…… furtuni, ploi, dureri.

Pentru ca ne pregatim de Trecere…..haideti sa multumim lui 2019 si sa imbratisam nou an cu multa bucurie, caldura, intelepciune!!!! Fiecare unitate de recunostiinta poate face minuni transformand o suparare care a tinut 3 luni intr-o cununa a darurilor, a intelegerilor, a bucuriilor!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice