Atunci cand aveti indoieli legate de proiectul pe care vreti sa-l nasteti, restaurantul, produsul, serciviciul vizualizati ca asezati in centrul a trei triunghiuri, intrebarea voastra: primul este cel mai de sus( transformare-transmutare-transfigurare) urmatorul este format din trei pastori, maestrii, inaltatori pe care ii puteti descoperi si in calendarul ortodox in chiar luna in care ideea a aparut iar ultimul este format din sfera mama, sfera tata si sfera copil.

E minunat sa cereti de la Familia Divina, indrumare precum si de la sustinatorii potentiali ai ideii.

In adevar intrebati trinitatea cea mai inalta si trinitatea cea mai apropiata in ce masura acel proiect ne ajuta pe noi toti sa trecem de constiinta formelor( transformare) activandu-ne darul, unicitatea, maretia
( transmutare) spre indumnezeirea chipului vietii( transfigurare)?

Daca pregatiti o tehnologie care sa pacaleasca clientii sa cumpere mai mult sau un restaurant cu mancare proasta care sa va ajute doar sa va imbogatiti, atunci fiti siguri ca in cupa interioara acest triunghi nu va straluci.

De altfel veti simti in chiar versul pasirii ca ideile mici nu va duc pe varfuri de munti ci doar va construiesc o colivie frumoasa unde captivi va jerfiti pe altarul formelor framantand lutul vietii fara zbor, bucurie, stralucire.

Ideile inaltatoare cu Accept mare urmeaza acest drum: Sfera Tata invoca o trinitate care initiaza, o trinitate care accepta sau refuza si o trinitate care hotareste. Si cand decizia a fost luata ideea merge la Sfera Mama primind de la sferele iubirii, bucuriei, frumusetii, linistii, caldurii, intelepciunii, rabdarii, blandetii, unitati de iubire, bucurie, caldura, un fel de zestre cu care coboara in plan. Apoi ideea ajunge la sfera copil si in acest moment cand triunghiul s-a inchis, apare valsul sferelor si toate trinitatile graitoare ii daruiesc ideii, proiectului, invelisuri ceresti trinitare care sustin procesul transfigurarii( fuziunii cu marea sfera centrala, contopirii, christicizarii)

In versul marii treceri care se face chiar acum, pe Geea sunt din ce in ce mai multe proiecte frumoase cu multipla sustinere trinitara care ajuta umanitatea in procesul indumnezeirii.

Nu va fracturati verticala cereasca pentru o idee micuta pentru care sa spunem ati primit o investitie financiara enorma. Exista si o investitie cereasca mare? Cat ajuta ideea voastra, umanitatea sa evolueze? Este spre binele cel mai inalt al tuturor? Ce daruri aduce ea? Este concordanta cu Arhistrategia de Lumina? Creste ea viteza de indumnezeire? Oamenii pot rodi muncind pentru acel proiect?

Ideile mici cu investitii financiare mari sunt de multe ori pacaleli ale arhistrategiei de intuneric, capcane in care in care poti pierde sufletul, povestea, valsul pentru ca ele absorb foarte mult timp si nu ofera la schimb decat materie. Avand un accept mic, valsul sferelor nu se face sus astfel ca nici jos pe pamant nu simtiti bucuria de a fi, iubirea de tot si toate, caldura, minunile vietii, flow-ul divin, contopirea.

Tot ceea ce ati putea primi nu ar fi decat un joc mititel al aparentelor in care banii va hranesc imaginea si imaginea va aduce o felie de pamanteasca satifactie ( un triunghi al limitelor in care doar ego-ul jubileaza).

In acest ciclu 2017-2026 incercati sa va eliberati de cat mai mult piticisme, forme fara fond, atasamente, conditionari, proiectii, asteptari, nesinceritati de toata ceata inimii, trupului, mintii pentru a vedea in adevar, propriul munte. Il puteti urca cu proiectul, idea, inventia care va gadila ego-ul?