Boala sufleteasca ca se numeste sfasiere sau impietrire si cea trupeasca ca poarta numele de CORONAVIRUS sau cancer sau paralizie este o iesire din Centru, o plecare din Dumnezeu, o tema de viata nefacuta in ragazul de timp dat, un semnal de alarma, o binecuvantare deghizata, o intoarcere la Cale, o intelegere inaltatoare ce doar astfel poate fi accesata. 

De multe ori oamenii se concentreaza pe lupta cu boala sau pe revolta pe Dumnezeu si viata sau pe gasirea de tapi ispasitori( m-a imbratisat si mi-a dat COVID-19….) neintelegand ca exita un talc, un rost, o intelepciune ce bate la usa prin intermediul acelei provocari. Sunt boli prestabilite care au fost stipulate in contractul nostru spiritual ca o forma de plata pentru teme de viata ce nu au fost facute ( si aici vedeti cancere care apar la copiii la varste mici, 3, 5, 7 ani, spre exemplu leucemia apare la fostii razboinici care ai semanat sange si care platesc cu sange faptele lor din alte vieti) si boli ce au cauze in viata aceasta. 

Imi amintesc de o fetita de 6 ani care a ajuns la mine cu cancer la stomac ultimul stadiu. Prima intrebare pe care i-am pus-o mamei a fost daca si-a dorit acest copil?!!! Mi-a raspuns cu lacrimi in ochi ca nu si-a dorit-o si ca s-a dus chiar la doua spitale sa o dea afara insa nu a reusit….Acum ii parea rau insa stiti cum este cu nemultumitul caruia i se ia darul. Cert este ca am lucrat cu aceasta fetita care era foarte trista, stinsa, cu toate felinarele plecate si care venise la mine dupa mai multe runde de citostatice. Imi era foarte draga si cand o vedeam ca i se aprinde bucuria in ochi parca toata ziua mi se umplea de luminite. Dupa 5 sedinte de terapie reiki, am vazut ingerul mortii langa ea: Inalt, frumos, imbracand-o cu aripile lui de lumina. M-am plecat in fata mesajului si tot ce i-am mai putut spune mamei a fost sa o lase se se bucure de aceste ultime clipe, sa se joace cu fratii ei, sa zburde, sa imbratise copaci, sa stea pe iarba sa vorbeasca cu Soarele. Insa mama s-a incrancenat sa o mai duca inca o data la citostatice asa ca a murit in spital, intr-o alta tara, fara parinti langa ea si fara nimeni drag, trista, uitata, chinuita de medicia alopata. In cazul ei vorbim despre o boala prestabilita datorata karmei personale precum si karmei de neam. In viata dintre vieti s-a facut un contract intre ea si actualii ei parinti prin care acest spirit a preluat mai multe neinvatate, corijente, repetentii platindu-le prin acest cancer la stomac care se traduce astfel, incapacitatea de a digera talcurile vietii, de a vedea aurul celest in orice provocare de a accepta ceea ce vine asa cum vine. Stiu ca va ganditi ca era doar un copil…Era un spirit in primul rand ….si de multe ori ne stipulam boli grave se sus pentru a accelera plata unor neinvatate ce vin din multe vieti. Acum acest copil este untr-un cer foarte inalt ajutandu-si familia, fratii, fiind ghid la trecere pentru copiii care au cancer ultimul stadiu. 

Bolile pot fi facute si din ignoranta adica din necunoasterea si netrairea legilor divine la nivel de gand, emotie, fapta. Un cules de roade amare am putea spune datorate faptului ca am plantat egoisme-suparari-furii sau neacceptare-suparare-refuz sau neiubire-neacceptare-neiertare.

Nu exista un Dumnezeu punitiv, dur, strict ci doar legi divine care incalcate produc boli.

In general oamenii cu boli cauta sa rezolve consecinta….rapid si cu multi bani neuitandu-se la cauza. Si fara schimbare vie autentica, fara transformarea care sa inceapa cu corpul cauzal( idei inaltatoare) budhic( sentimente inaltatoare) atmic( fapte inaltatoare), boala se intoarce in viata aceasta sau in viata viitoare. Este doar o amanare daca ne amortim  constiinta cu medicamente bagand sub pres cauza pentru care ai cules acea boala.

Schimbarea incepe din verticala ta nu din schimbarea sotului sau a job-ului si presusune multa constientizare in lumina constiintei adica in bratele lui Dumnezeu. Constientizarea, acceptarea, integrarea insotita de invatare divina,de continuarea drumului, de o crestere frumoasa genereaza transformare, transmutare, transfigurare. Asa capatam chip christic chiar daca plecam Dincolo sau ramanem aici. Important este sa fii constientizat si sa fii lucrat cu cauza care se afla in spatele unui arest de vointa sau in spatele unui cancer.

Cei mai multi oameni vor sa cumpere vindecarea fara schimbare si este trist ca nu vor sa faca acest efort de a se cunoaste si singuri, de a se autovindeca, recunoascand in ei, maestrul, vindecatorul, medicul.

Imi amintesc ca am facut o meningita la 22 de ani(intr-un fel a saptea intalnire cu moartea). E adevarat ca mi-am stabilit prin contractul spiritual sa achit cat mai mult din karma personala pana in 22 de ani. Era vineri si stiam ca nici un medic nu mai poate face nimic asa ca m-am apucat sa ma rog cu lacrimi si fierbinteala 3 zile si 3 nopti. Duminica, in tainica regasire am simtit ca entitatea din spatele bolii pleaca, obrajii sanatosi au revenit, chipul a inceput sa radieze. Diagnosticul a sosit luni insa pacientul era eliberat, transformat, altfel. 

A fost si ultima mea intalnire cu un prag puternic si aceasta rapire in Gratie mi-a activat cunoasteri, daruri, intelegeri din alte vieti care au venit cu multa bucurie pentru a ma insoti pe Cale. Cumva cand m-am trezit am stiut ce voi face in viata, care imi este misiunea, rostul, povestea.

As putea spune ca daca nu m-as fi intalnit cu toate provocarile numite boli si nu putine pana in 22 de ani, nu mi-as fi gasit Drumul si cu siguranta nu as fi stiut cum sa-i sustin la cabinet pe cei care se lupta cu boala. Boala este un maestru deghizat, un sustinator pe Cale, o bagheta magica, un reglator karmic, un accelerator, un activator al unor potentialitati nebanuite. De ce sa le lasam sa moara in cutia de medicamente?

Pentru ca multi dintre voi acuza in gand societatea, presedintele, sistemul medical crezand ca exteriorul  este de vina pentru ca X a luat coronavirusul dintr-un magazin sau de la spital sau de la un coleg …..as vrea sa va intrebati de ce la gradinita cand apar bolile copilariei unii copiii se imbolnavesc si altii nu? Lumina christica care hraneste centrii superiori si care se transforma in imunitate fizica pe centrii inferiori, ea ne sustine in orice batalie cu boala. Si cum ne luam aceasta lumina divina? Prin ganduri frumoase, sentimente inaltatoare, fapte pline de jertfa, prin rugaciune, contemplatie, meditatie. Si daca s-a activat acest virus, intrati in predare, nu va agitati, nu judecati. Daca va cuprinde frica chiar atacul de panica luati Rescue Remedy( e din flori si il gasiti in orice farmacie) apoi intariti-va imunitatea( beti limonada cu ghimbir, ceai de usturoi, mancati legume si fructe proaspete)  ganditi frumos, rugati-va, postiti. Daca va simtiti sufletul incarcat faceti zi de zi o spovedanie interioara. Nu e intamplator ca entitatea din spatele acestei boli se aseaza pe plamani( jale reprimata) sau pe inima( neiertare, neiubire, neacceptare) sau in creier( judecati, ganduri punitive, ganduri nesanatoase). Ridicand lumina, entitatea va pleca lasand in cupa interioara, o intelegere inaltatoare. 

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice