Atunci  cand un OM FRUMOS  vorbeste cald, bland, inmiresmat despre viata, implinire, haruri ( la televizor sau la radio)…. ne dorim sa-l intalnim, sa mergem la seminariile lui, la cabinet, sa-i citim cartile, sa ni-l asezam in suflet.

E minunat acest lucru insa atentie la temele pe care le-a absolvit acel traitor de sens. Uitati-va un pic in viata lui. Poate mergeti la el ca sa va consilieze in diferite probleme de cuplu, familie iar el a ales in aceasta viata singuratatea distanta si rece sau triunghiul conjugal.

Poate mergeti sa faceti trialog cu el pe chestiuni care tin de profesie si spor iar el neaga banii preferand sa traiasca din ce primeste cand si cand de la cei apropiati. Poate vreti sa obtineti indrumare in problema copiilor iar el nu iubeste copiii sau nu si-i doreste sau nu este prezent in viata lor.

Toti suntem maestri/ ghizi/ calauze in potential insa inflorim in diferite momente dupa cum ne absolvim anumite examene.Poate tu te-ai impacat cu singuratatea si ii vezi deja minunile ( linistea, adancirile, contemplatia, bucuria de a citi) si atunci poti deveni consilier in aceasta chestiune pentru ceilalti. Poate colegul tau a transformat frica in iubire si acest exercitiu l-a ajutat sa se predea voii divine in toate momentele-limita,……. atunci acest om te poate consilia in aceasta chestiune.

Important este sa recunosti in fata ta dar si a oamenilor pe care ii indrumi/ consiliezi/ ajuti daca ai extras darul din tema pe care o prezinti celorlalti si ai facut saltul de intelegere sau nu.

Atunci cand nu ai absolvit lectia, informatia transmisa poate fi virusata de frica, depresie, credinte limitative sau poate sa nu produca nici o transformare.

Esti doar un soricel cititor sau un universitar ghiftuit cu informatii  sau un psiholog care a citit dar nu a trait si care nu are in vagoanele emanatiei,………. forta, incredere, capacitatea de a transforma, iubire, traire, minune, cantec.

Experientele de viata ne ating, ne modeleaza insa nu toate sculpturile stralucesc.

Versul divin ne aduce mereu si mereu pe pelicula constientului, restantele pe care le avem dar si darurile.

Atunci cand cerem foarte multi bani pentru o initiere, o consiliere, o diagnoza, un seminar, ne-am luat plata aici si sa-r putea sa nu mai avem plata in ceruri. Cand cerem suma minima sau pretul optim, potentele se inmultesc.

Adevaratii traitori de sens iti aduc in suflet sentimentul de firesc, de acasa, de bucurie, de frumusete, de intregire, de unime, de IMPREUNA-UNUL. In trialog cu ei tu poti primi din darurile  lor, desfacandu-ti astfel POTENTIALUL. Valsand cu diferiti luminatori, in cautarile tale, tu poti energiza diferite fatete ale fiintarii tale.

Si daca s-au copt in tine initierile, mesajele primite, cautarile si solul  e roditor iar darurile se defac e MOMENTUL TAU, sa-ti fi PROPRIUL MAESTRU, PREOT, TREZITOR in lumina intregirii.