Esti traitor de Sens cand emiti din Centrul fiintei tale marturisind in taina unimii, Minunea care Esti.

Aceste fiinte de lumina isi cunosc contractul spiritual si sunt aici cu noi pentru realizarea Imparatiei lui Dumnezeu.

In preajma lor aerul e diafan, cuvantul altfel, Cerurile deschise. Trialogul e natural iar schimbarea profunda.

Ei emit din centrul triunghiului a sti-a a face si a fi, imbratisand tot ceea ce este asa cum este.

Nu au nevoie de reclama pentru ca sunt recunoscuti si iubiti de la Sine.

Acesti oameni frumosi iti apar in cale la momentul potrivit si ei sunt trimisi sa te ajute sa dezlegi nodurile existentiale in care te afli. Multi dintre ei sunt metaconsilieri, indrumatori, preoti, psihologi, ghizi, canale, traineri, lideri spirituali. Ceea ce te infloreste in preajma lor e lumina, zambetul, caldura.

De multe ori noi confundam un cautator de Sens care are daruri dar inca nu a facut acele salturi de intelegere necesare schimbarii reale, profunde si materializarii cu un traitor de Sens. Cautatorii de Sens sunt legati de citate, indrumatori, tributari unor credinte, putin deschisi, plini inca de neasezari, cu 2 amante si 3 sotii, imbracati in multe cuvinte insa goi in fapte si in esenta, iubind mai mult ceea ce se spune decat ceea ce este.

Ca sa-i distingeti uitati-va in viata lor. Ambele categoriii sunt bine intentionate insa doar traitorii va pot da pot ajuta sa gasiti poate fara cuvinte, cheia de care aveti nevoie. Cautatorii bajbaie chiar si dupa ce au strans in Cv, 80 de initieri si 120 de terapii.

Un autentic traitor de Sens asculta Cerurile in taina consilierii si il marturiseste la fiecare pas doar pe UNUL.