Dupa cum va povesteam in alte articole de pe frecventaom, unul din triunghiurile pe care se bazeaza aceasta scoala planetara este alcatuit din TEME, DARURI, SALTURI DE INTELEGERE.

Temele sunt aduse la suprafata de emotii care in adevar reprezinta energia care se misca si aduce la suprafata TEMA iar darurile  si salturile de intelegere se coc, se dezvaluie, se desfac   in traire adica in valsul cu Dumnezeu, traind in Dumnezeu.

De multe ori in scoala sau la facultate ati primit teme care nu au rotunjit nimic din voi, care nu v-au aprins interiorul, care nu v-au animat.

In adevar doar temele de viata pe care noi le-am asezat cu ghizii nostri in Contractul Spiritual sunt aducatoare de Sens, sunt deschizatoare de PORTI.

Si daca Provocarile va invita in jocul descoperirii temelor pe care le aveti de integrat in taina lui Acum ei bine mergand cu firul divin, darurile si salturile de intelegere va invita la un trai minunat in Dumnezeu.

 Incercati sa priviti aceasta acupuntura a vietii cu bucurie, deschidere, elan chiar daca provocarile prin care va reveleaza acest triunghi(teme, daruri, salturi de intelegere) sunt intepatoare.

Fara experientele pe care chiar voi le-ati agreeat cu ghizii vostri, arhivele cunoasterii nu s-ar deschide si nici darurile care va duc din aproape in aproape pe varful muntelui interior.

Cunoasterea nemijlocita isi reveleaza intregirile in Trairi autentice, frumoase, rotunde.

Ati intalnit cu siguranta cautatori de sens care au citit n biblioteci, tin seminarii insa nu au decat informatia de dat si aceasta netraita, nedospita, nerotunjita in interiorul lor. Si ei sunt doar transmitatori, traducatori, sintetizatori care nu ating sufletele si nu trezesc schimbarea oricat de lungi ar fi traning-urile lor si oricat de scumpe. Acestor cautatori de Sens le lipseste traiul in Dumnezeu pentru a emite pe razele sufletului catre Tot si Toate.

Cand roua darurilor s-a asternut in gradina sufletului si varfurile de intelegere incep sa radieze tinandu-se de maini ca o hora de lumini care sustin Cerurile, atunci abia atunci esti un Traitor de Sens care poate emite si fara cuvinte pentru sufletele deschise.

Trairea in Dumnezeu este miezul cunoasterii nemijlocite si ea va atinge ori de cate ori inchizand un triunghi limitativ ati inceput sa straluciti la Centru in Sfant Numele Tau.