Atunci cand valsul se creeaza intre doi oameni frumosi si aripile se desfac, ceea ce ma anima in vers divin este deschiderea, capacitatea de a absorbi, integra, tasni.
Comunicarea se face de la Centru la Centru avand ca varf de Triunghi, Marea Sfera Centrala.
In aceste flow-uri, bucuria, pacea, caldura inunda fiecare pas iar cuvantul este viu, aducator de Sens, daltuitor.
Adeseori in aceste triunghiuri se activeaza Graalul, cupa recunoasterii de sine, acel potir lasat noua pentru bucuria intoarcerii Acasa in Impreuna-Una.
Exista treceri pe care oamenii le fac zburdand si pasiri greoaie insa cupa apare de fiecare data transformand povestea in tasniri de Sens.
Inainte de trialog, ma asez la centru in Triunghiurile Unimii lasand curgerea sa inunde teritoriile sufletului.
Triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale Unimii nu sunt forme geometrice statice ci entitati de lumina care ne ajuta in procesul de centrare, activand Clarul, dand glas pasirii divine, sustinand fuziunea cu Marea Sfera Centrala.
Cand vreti sa discutati cu sotul dvs, prietena sau un alt om frumos, meditati, rugati-va, contemplati cerand calauzirea triunghiurilor divine.
Veti simti curentii care apar in astfel de pasiri in Gratie, insight-ul, bucuria sufletului, aerul care este in freamat, auriul vorbelor, frumusetea dezvelirii.
Nefiind un duel al ego-urilor ci un trialog cu vesminte ceresti e posibil ca vechile credinte sa nu mai apara, nici dorintele mititele, nici alte atasamente sa va mai impinga catre trinitatea inferioara minte-corp-inima.
In trialog, valsul sferelor este real, la Centru dezvelindu-se Maretia Omului, Calea, Darul.