Observand oamenii aud adesea: E nedrept ca am primit un copil cu autism sau e nedrept ca nu pot pleca si eu in alte tari sau e nedrept ca nu am un sot sau e nedrept ca nu sunt frumoasa sau e nedrept ca nu am copiii.

Totul e drept chiar daca nu ne place ce vedem si rezultatul de azi este o consecinta a faptelor noastre de ieri.

Cand va simtiti revoltata intrand in in rolul victimei care se plange peste tot sau a calaului care cauta tapi ispasitori priviti Cerul, varful triunghiului si repetati in voi, Totul e drept si tot ceea ce se intampla are un talc.

Si limpezind cupa interioara cu post-spovedanie-impartasanie sau activand triunghiul iertarii veti primi intelepciunea ascunsa din acea provocare/ situatie/ experienta.

Orice suferinta dreapta sau nedreapta ne aduce aur celest adica intelepciune asta daca nu ne identificam cu ea considerand-o moneda cu care sa ii manipulam, santajam, controlam pe ceilalti.

Nu putem accesa dreptatea divina, activa in centrul tuturor triunghiurilor de lumina decat prin somnul lucid, visul initiatic, dedublari insa o puteam intalni in chipul recoltei, culesului, realizarilor interioare si exterioare prin copiii primiti, pacea interioara pe care o avem, prietenii prezenti sau nu, unicitatea noastra etc.

Dreptatea divina este diferita de dreptatea lumeasca pentru ca legile divine sunt diferite de legile lumesti de aceea inainte de a cere judecata divina intrebati-va daca nu cumva ati gresit fata de acel om in alte vieti..sau daca nu cumva platiti pentru ce au facut bunicii vostrii?!!!

Ca sa cunoastem dreptatea divina e important sa ne aliniem Voii Ceresti aplicand la nivel de gand, emotie, fapta….. legile divine.

La fiecare trei nopti, trecem printr-o judecata cereasca, la final de an incepand cu ziua de 1 pana pe 24 ne intalnim din nou cu Cei 24 de Intelepti sau Domnii Destinelor, la final de ciclu, de viata, de scoala planetara trecem din nou printr-o evaluare cereasca care ne ajuta sa accesam Dreptatea Divina. Vremurile acestea cu aresturi colective, boli, falimente, pierderi de job-uri sunt tot si ele tot o recolta, o judecata divina, un raspuns al dreptatii divine.

Intuitiv noi stim ce este drept…insa mintea noastra se dezice de ceea ce sufletul nostru cunoaste.

Cand se activeaza sindromul nedreptatitului….accesati spirala intrebarilor: Ce parti din mine au atras aceasta situatie? Ce greseli ( din neam si ale mele) au determinat nevenirea copiilor? Ce pacate ma indeparteaza de taina cununiei? Ce aventuri, amantlacuri nu ma ajuta sa atrag un partner? etc