Fie ca mergem la o nunta in Grecia, fie ca fostul partener a declansat un razboi, fie ca ne cheama Cappadocia…. totul are un talc, o intelepciune, o putere cereasca ce se dezvaluie la timpul potrivit. Asa cum ne indruma si rugaciunea Tatal nostru e important sa cautam acest talc si in Cer si pe Pamant( Precum in Cer si pe Pamant). Sa nu ramanem cu supararea- neacceptarea-furia sau cu ignoranta-mi se cuvine-orgoliul sau cu nemultumirea-victimizarea-anxietatea ci sa patrundem versul divin pentru a afla talcul pentru care care Cerul a ingaduit un razboi intre doi soti sau acest coronavirus sau criza mondiala. Care este talcul pentru mine Omul dar si pentru Umanitate si Planeta?

Alegeti sa puneti in cupa sufletului urmatoarele intrebari: Care este rostul acestei calatorii? Ce intelepciune imi dezvaluie aceasta criza? Ce am eu de invatat? Care este tema de viata din spatele acestui razboi? Care este darul acestei experiente pentru mine? De ce am atras in Cappadocia, experienta X? Ce ma cheama in acest loc?

Si pentru ca aceasta spirala a intrebarilor sa aactiveze copacul christic si de pe corpul cauzal sa vina raspunsuri inaltatoare, de pe corpul budhic, sentimente radiante care insotesc raspunsul si de pe corpul atmic sa coboare fapta frumoasa facuta de voi in alte vieti pentru care va intoarceti in Cappadocia ca sa culegeti roade…e important sa va ridicati un pic pe tocurile interioare. Cum? Iesiti din patratele materiei( sa imi iau 80 de rochii in Cappadocia si 3000 de dolari) si patrundeti in triunghiul divin construind acea casa pe stanca pe care nu o mananca moliile. Adica? Meditati, contemplati, rugati-va sau dati lumina calatoriei in Cappadocia pentru dezvelire, reamintire, activare de daruri, postiti si bucurati-va sau vorbiti in interiorul vostru cu un triunghi de sfinti ce sustin Cappadocia sau cuplul vostru sau cereti indrumare de la ingerii apei-pamnatului-aerului. Nu activati spirala descendenta cu triunghiul neiubirii-neacceptarii-supararii sau al asteptarilor-proiectiilor negative-conditionarilor si nici nu ramaneti la nivelul formelor. Cautati in esenta urmand versul divin: Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da.

Si lucrand in Ceruri,…. Pamantul va va raspunde….Dupa cum observati ordinea e foarte clara. Mai intai mergem in Ceruri( meditam, contemplam, ne rugam) pe marginea talcului/ rostului/ intelepciunii si apoi vom primi raspunsul si pe pamant.

De obicei oamenii incep sa se razvrateasca sau sa se victimizeze dezvoltand scenarite mentale si emotionale care nu ii sustin sa vada rostul/ talcul/ invatatura din spatele unei provocari.

Multe spirite batrane recunosc aceasta roata cereasca ce ne invita sa parcurgem urmatoarele etape evolutive. Conecati-va la ea.

1. Reamintirea contractului spiritual Ex: am avut 5 vieti am avut in Cappadocia, vin cu darurile divinului feminin pentru a onora aceasta tara

2. Dezvelirea talcului, rostului pentru care te afli in razboi in aceasta etapa sau pentru care calatoresti in Cappadocia. Ex: Am ajuns aici dupa multe intrupari ca barbat pentru a onora locul cu darurile divinului femin sau simt ca am misiunea de a participa cu o rugaciune repetata de 40 de ori pe zi la echilibrul yin-yang al tarii X sau sunt aici pentru a activa blandetea-ferma din mine

3. Integrarea acestui talc/ Aparitia unei noi constructii in viata ta Ex Aleg sa lucrez pentru mmanitate si planeta si apoi pentru mine

4. Sincronizare/ Desincronizare Ex Aleg sa urmez sincronicitatile si sa nu mai deviez de la planul divin/ Urmandu-mi misiunea in anumite tari observ cum totul rodeste in jurul meu

5. Conectare/ Deconectare Ex: Ma conectez la taina acestui loc. Aduc aici si acum energia Iubirii, Bucuriei, Intelepciunii

6. Limpezire/ Purificare Ex: Aleg sa tin 3 posturi pe saptamana pentru a vedea mai lesne rostul experientelor din viata mea.

7. Intelepciune Ex Integrez la nivel de gand, emotie, fapta….. rostul calatoriilor facute de mine din chemare

Cu totii suntem invitati de Domnii Destinelor sau Sfatul Inteleptilor sa intram in acest vals evolutiv unind Cerul cu Pamantul insa iesim din roata cu atitudini bazate pe nemultumire sau pe razvratire refuzand invatarea divina. Legea meritelor spune foarte clar ca oamenii primesc tot ceea ce merita si plata si rasplata si talc la timpul potrivit( adica nici prea devreme nici prea tarziu).

Cum putem accesa timpul divin pentru a vedea roada unei crize sau talcul unei calatorii? Orice achizitie spirituala facuta cu toata dragostea( atelier conectiv, post, rugaciune, meditatatie, contemplatie etc) asezata in banca divina va apropie de raspuns.

In sine raspunsul este ca si primit inca de la momentul la care ati lansat intrebarea insa datorita sufletului incarcat, a luminii mici, a neincrederii el nu poate fi decriptat.

Doamne coboara in mine

Graieste prin mine,

Scrie prin mine

Sunt Una cu Tine.

Puteti folosi aceasta forma de conectare la miez pentru a afla rostul unei experiente in viata voastra fie ca ti primit un dar frumos si neasteptat fie ca ati fost lovita de un eveniment.

Fiecare talc este ca un felinar pe muntele schimbarii activand varful christic la timpul potrivit. Daca trecem pe langa talcuri, trecem si pe langa salturile de intelegere, puterile ceresti, intelepciunea divina ramanand la baza vietii.

Orice invatatura integrata, traita, activata ne lumineaza chipul, ne christicizeaza caracterul, ne aseaza pe Cale, ne dezvaluie frumusetile nelimitate ale vietii.

Atunci cand activam legea efortului indirect ……punand noi in balanta cosmica ceea ce ne dorim, adica asezand daruri infoenergetice desi poate calatoria a fost rece, fara emotie, roada……talcurile apar mult mai repede. Este ca si cum am deschide o poarta catre miez, stralucire, rost. Incepeti voi prin a pune la mijloc ceea ce va doriti.

Totul este spirit iar rostul despre car vorbim este punctul radiant din centrul unei sfere treimice: a iubirii, bucuriei, blandetii etc Ca sa ajungem acolo va trebui sa trecem peste forma, continut pana vom gusta din esenta unui loc sau din intelepciunea unei experiente.

Urmand cele 7 sfere veti primi in centrul rotii descrise, in insasi miezul vostru, puterea cereasca ce s-a dezvelit in voi dupa o calatorie sau dupa o criza.

Alegeti atitudinea potrivita si imbracati-o in iubire, smerenie, blandete pentru a urca in Ceruri si a afla Talcul si apoi coborati pe pamant pentru a-l activa la nivel de gand, emotie, fapta, dezvoltandu-va caracterul, nuantandu-va stilul, activandu-va radianta proprie, unicitatea, povestea.