M-a trezit avand in structuri o coloana partial emitenta cu rasarituri care parca asteptau in penelul noptii, limpezirea unele… altele stralucirea. Mesajul era….Trezeste-te! Coloana emite si Desteptatorii entitati intrupate sau nu sunt Acolo. Anumite sfere au nevoie de lucrarea Tuturor. Fiti Impreuna in Tot si Toate!

M-am ridicat si graiul divin a inceput sa curga insotind fiecare pas cu mierea lui.

Priveam ochii Maestrului si in dospire Coloana Nelimitarii cea formata din Sfere imi spunea…

Acum la echinoctiu, viurile se desfac, sunt acele înscrisuri vechi care capata putere in taina lui Acum. Recunoasteti, conlucrati, rescrieti versul devenirii voastre.

In timp ce pregateam scrisul o sfera mi s-a desfacut in suflet ca un tort radiant si cateva cuvinte m-au atins….Eu sunt, Noi Suntem Una. Acesta este Stralucirea acestui Acum.

Apoi am simtit Coloana parca atingandu-mi Centri si Spiralele râurind peste Toti. Imparatia este versul in care ne întâlnim, înscrisul din care se nasc Salemurile. Acum Pacea cuvanta….

Privea peste timp razboaiele apoi unda m-a dus in prezent si in oful acestei vremi am simtit o Europa zgribulita, speriata de mici fierbinteli, ca o pasare care isi strange aripile sub o invazie a gazelor.

In revarsare, acest taram inundat de Sens fara granite si plin de iubire l-am vazut apoi radiind ca un Soare.

Pe razele iubirii….ne întoarcem Acasa.

Fiti blanzi cu Toti. Imbratisati. Norii trec….

si un alt Soare va ramane sa atinga Sufletele.