Putem sa avem 30 de ani de casatorie si sa fim intr-o primavara depresiva, intr-o vara stinsa, intr-o toamna fara roade sau intr-o iarna lipsita de intelepciune.

Ce alegeri inaltatoare pot face zi de zi pentru ca cuplul format din X si Y sa parcurga frumos toate etapele si toate anotimpurile dezvelind si traind valsul sferelor?

Desi istoria cuplului ne poate arata ca ei s-au intalnit de mai multe ori si in diferite ipostaze, casatoriile fiind multe la numar si destul de radiante, efortul zilnic este cel mai important in asa fel incat harul sa coboare si roata cresterii in Unime( formata din reamintire, dezvelire, constructie, sincronizare/desincronizare, reconectare, limpezire/purificare, intelepciune) sa se miste, cuplul crescand in roade cu care poate atinge atat pe cei foarte apropiati cat si marea familie universala.

In contractele de suflet ale celor doi provocarile pot fi fixe ca: tradarea, moartea unui copil, impietrirea, un partner care innebuneste dar si experiente care pot fi rescrise….insa cel mai important lucru este legat de instrumentele divine care pot fi activate ( triunghiul, reiki-ul, postul, rugaciunea, plutirea, meditatia, contemplatia) si care sunt stipulate de sus insa graiul lor se activeaza jos in asa fel incat cuplul sa nu se blocheze in experienta ci cu o digestie divina buna sa accese iarna intelepciunii.

Nu este usor ca in dezintegrari multiple( provocari pe toate razele vietii), cuplul sa radieze ca un soare christic insa nu uitati ca in probele destinului, fortele treimice ne sunt foarte aproape, imbracandu-ne cu lumina, bucuria, linistea, frumusetea lor. Sa le chemam si vom avea mai multe ajutoare macar ca nu le vedem. Puteti sa spuneti doar Sfintii sau Maestrii ai mei, veniti si ajutati-ne!!!!

In primavara cuplului veti observa ca prin provocari ies la suprafata multe emotii animalice urmand ca in toamna si iarna cuplului sa ne intalnim cu sentimentele inaltatoare.

Noi locuim cu totii intr-un acvariu in care Sfera Tata a creat ganduri frumoase si idei minunate, Sfera Mama a dat grai sentimentelor inaltatoare iar Sfera Copil a generat fapte inaltatoare……si da curatenia-smerenia-rabdarea unui cuplu pot sa ne conduca catre iubirea cea mare, bucurii inaltatoare, intelepciune radianta sau catre proiecte minunate si daruri ceresti.

Sunt sfinti care cu un IQ 105 care practicand doar curatenia-smerenia-blandetea au primit graimi ceresti. La fel si in cuplu practicand limpezirea-sinceritatea-blandetea sau rabdarea-pacea-armonia sau bucuria-increderea-acceptarea putem sa ne inteleptim dand forta intr-un mod minunat cunoasterii divine-iubirii inaltatoare-comunicarii in Unime.

Atunci cand vin provocarile:ex: ma controleaza in continuu sau a avut o aventura sau intarzie mult si oriunde sau nu comunicam pe teme spirituale sau ma judeca aspru intrebati-va: Ce am eu de invatat? Ce ma rotunjeste pe mine in aceasta experienta? Ce dar minunat imi aduce aceasta situatie?!

Puteti descoperi reflectand ca anumite teme de viata nu le-ati parcurs nici in ale cupluri. Ex: Nonjudecata, comunicarea cu iubire, acceptarea, blandetea, increderea, rabdarea, generozitatea, deschiderea catre alte puncte de vedere, empatia, creativitatea, sustinerea neconditionata, armonia, pacea.

Ce daruri pot iesi la suprafata pentru cuplu? Clarul, discernamantul, comunicarea telepata, fuziunea intima extatica, scrisul in cuplu, meditatia in cuplu, rugaciunea in cuplu, recunoastiinta in cuplu

Ce salturi de intelegere se pot aseza in frecventele iubirii? Ca toate anotimpurile in cuplu isi au roadele lor, ca unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele tau christicizarea in cuplu e frumoasa si plina de roade, ca exista iubire si dupa 3 ani de indragosteala insa ea este plina de jertfe, ca doar trezindu-ne putem face valsul sferelor, ca nu exista competitie in casatorie ci doar impletirea sferelor care suntem etc

Nu va speriati de probele destinului care vin inaintea fiecarei etape si in orice anotimp. Toate pot fi trecute cultivand autentic fie triunghiurile de virtuti ( blandete-recunostiinta-iubire) fie un alt instrument divin care va cheama( meditatia, contemplatia, rugaciunea, postul). Nu incercati sa rezolvati problema in planul in care s-a manifestat si mergeti mai sus pana la cauza.

Noul invatamant nu se bazeaza pe a cere ci pe a darui si daca vreti un cuplu radiant activati frecventa lui a oferi, a pune la mijoc, a darui fara asteptari.

Triunghiurile care sufoca cuplul sunt: neacceptare-neiubire-neiertare, numai eu am dreptate-orgoliu-dispret, neliniste-furie-suparare, tristete-nerabdare-neiubire, neincredere-control-gelozie, minciuna-tradare-falsitate, suparare pe barbati-raceala-impietrire, nonempatie-egoism, raceala, zgarcenie-refuz-impietrire.

Ce triunghiuri limitative va dau de furca in cuplul vostru?

Triunghiurile care genereaza roade sunt: smerenia-blandetea-bucuria, pacea-armonia-generozitatea, caldura-recunostiinta-empatia, fidelitatea-increderea-bucuria, postul-rugaciunea-spovedania, practicand reiki-plutirea-contemplatia,  cunoasterea divina-iubirea neconditionata-predarea totala, bucuria dezvelirii-flow-comunicarea in unime, fuziunea intima extatica-acceptarea-intelepciunea.

Ce triunghi putem activa in cuplul nostru pentru a creste frumos?

Triunghiuri de sabotori in cuplu: hiperrationalizarea-nevoia de a controla-judecatorul sau evitarea-neincrederea-frica sau dependenta de tehnologie-impietrirea-raceala sau nevoia exacerbata de nou-discernamant mic-minciuna sau scenarita negativa-victimizarea-retragerea sau perfectionismul-zgarcenia-critica, intarzieri constante-suparari-razbunari.  Ce triunghi va saboteaza? Cand s-a manifestat prima data? Ce va spune el?