Exista un timp personal dedicat pasiunilor noastre, un timp al familiei si cuplului in care construim cu cei dragi si un timp profesional in care valsam cu proiecte organizationale. In acest triunghi Implinirea radiaza ca un soare cand ne dam voie sa fim conectati, aliniati la Voia Domnului, in Acum, onorand temele individuale de viata, cele profesionale si cele de cuplu. Fiind conectati la Centrul nostru si la Celalalt/ Ceilalti, Flow-ul ne poate ghida sa ne terminam proiectele intr-o ora in loc de 8 sau sa facem o mancarica in 20 de min loc de 2ore, sa pictam peretii in 3 ore in loc de 3 zile.

Cand vorbim despre triunghiul timpului nu ne gandim la 4 ore dedicate familiei, 4 ore pentru organizatie, 4 ore pentru a scrie ci ne conectam la bucuria de a servi, darui, de a fructifica talantii in valsul cu profesia, cu familia, cu pasiunile noastre. Fiecare latura a acestui triunghi este sustinuta de ingeri ai profesiei, ai cuplului, ai familiei, ai scrisului etc. Daca suntem vesnic nemultumiti si spunem in continuu…Nu am timp, Sunt obosit vom indeparta ingerii timpului implicit Flow-ul, Bucuria, Roadele daca ne deschidem pentru a primi Raurirea, Bucuriile zilei, Curgerea divina….vom simti ca avem timp pentru toate, acest triunghi invitandu-ne sa cunoastem Timpul Divin, acea Spirala care ne poate transporta in Viitor, in alte Lumi, Dezvelind prin Flow Cerurile Unimii.

Intrati in Templul lui Acum repetand in voi de 3, 5, 7, 9 ori : Sunt Una cu Tine, Sfanta Treime sau Sunt Iubire, Bucurie, Intelepciune sunt Tot Ceea ce Sunt Eu Sunt sau activati Crucea care sunteti…astfel: In Numele Tatalui, a Fiilor si a Fiicelor, A Dumnezeului-Mama, a Sfantului duh spunand in centru….Al Soarelui Christic. Ce simtiti?

E foarte important sa fim centrati( nici vazduhisti, nici cazuti in materie) adica sa exprimam crucea care suntem emitand din Centru perfect conectati la viul profesiei sau al cuplului sau al pasiunii care ne cheama. Traind in Prezent fara ca mintea sa fie plecata la proiectele profesionale daca suntem acasa sau fiind in fuziune cu pictura cand onoram timpul personal…ii vom simti pe Maestrii Timpului prin Flow( Curgere) acea stare de fuziune extatica in care apare rodirea ( putem scrie o carte in 3 ore) sau putem planta si culege bucurii minunate alaturi de copiii si partener fara a fi nevoie sa stam doar acasa.

Pentru fiecare latura ganditi-va la trei sfinti sau protectori ai scrisului( daca este pasiunea cu care va construiti timpul personal) ai cuplului( din luna in care v-ati cunoscut) si ai profesiei din ziua sau luna in care v-ati angajat. Cand simtiti ca nu mai sunteti conectati, plini de bucurie si flow cereti ajutor de la acesti 9 protectori, vorbind cu ei, citind acatiste, multumindu-le. Exista o protectie divina dar si o sustinere cereasca pentru pasiuni, pentru cuplu si pentru profesie cu ajutorul lor activandu-se rapirile in Gratie, Inspiratia, Conectia.

Atunci cand onoram timpul personal sau de cuplu sau timpul profesional activand un triunghi de lumina ( sa spunem intelepciunea-discernamantul-iubirea) putem pleca la ora 8 dintr-un punct al Bucurestiului si putem ajunge la aceeasi ora sau intr-un timp foarte scurt acolo unde ne-am propus activand niste potentialitati de care poate nu erati constienti. Cand intram pe spirala timpului conectati la misiunea avuta, cu Graalul interior activat…simtim cum pomul vietii se umple de roade vizibile sau invizibile, de talanti si bucurii care ne dezvaluie….Divinul din Tot si Toate, Fructele Vietii, Implinirea!!!!