Exista un triunghi al timpului cu care ne intalnim adeseori: timp personal, timp de cuplu si familial, timp profesional. Nu vorbim despre 4 ore, 4 ore, 4 ore ci despre calitatea, prezenta, conectia cu care onoram acel timp. Daca ne gandim la serviciu desi suntem acasa in timpul dedicat cuplului si familiei inseamna ca actionam tot pe timpul profesional. Nu trebuie sa ne lasam pacaliti de faptul ca avem corpul fizic alaturi de sotie si copiii dar suntem cu mintea la job. E important sa ne asumam ca suntem conectati la munca 16 ore si ca dam familiei 1 ora si timpului personal 10 de minute. De multe ori renuntam la timpul personal dedicat pasiunilor inaltatoare, atelierelor conective, initierilor, ne topim toate interesele in familie sau in job si ne trezim la 60 de ani plini de boli si fara copiii( au plecat la casele lor)….dar mai ales fara sens, fara poveste, fara radianta.

In centrul triunghiului descris de timpul personal-timpul de cuplu-timp profesional se afla timpul divin, o spirala frumoasa care va ajuta sa impletiti aceste unitati de prezenta, conectie, calitate in asa fel incat sa va onorati si pe voi dar si cuplul vostru, familia, profesia. Invatati sa cereti timp pentru a va dezveli darul, povestea, unicitatea. Cere si ti se va da-Bate si ti se va deschide-Cauta si vei afla!!!

Exista Maestri ai Timpului pe care cu siguranta i-am simtit in viata voastra ori de cate ori ati cerut timp pentru o pasiune inaltatoare, o bucurie cereasca, o preocupare frumoasa sau simplu sa ajungeti la o manastire sau intr-un site la o anumita ora. Aceasta spirala a timpului ce nu tine cont de timpul linear e accesata de calugari, sfinti, maestri care pleaca adeseori la ora 8 00 dintr-un loc si ajung tot la 8 00 intr-un alt loc aflat la 500 de km sau chiar de mii de km. E un altfel de timp ce doar constiinta multidimensionala il poate accesa. Aceasta spirala a timpului pastorita de maestriii timpului functioneaza doar atunci cand suntem pe Cale, cu daruri radiante, conectati la Miezul nostru, in cuplul potrivit. Maestrii timpului nu daruiesc unitati de timp pentru a cumpara 50 de rochii, a merge sa faci operatii estetice, pentru dorinte pitice sau alte atasamente.

Timpul capata calitate, consistenta, putere, radianta in orice triunghi de virtuti si este dens, greoi, trece greu cand sunt multe reziduri in interiorul nostru, asteptari-conditionari-proiectii sau nemultumiri-neacceptari-suparari sau neiubire-neincredere-neacceptare.

Nu va pacaliti ca din timpul cantitativ veti face un timp calitativ……Nu, timpul presupune tesere si Sus si Jos, unind Cerul cu Pamantul.

Atunc cand traim rupt si timpul nostru este ferfelitat de mintea noastra imprastiata, de sufletul nostru pierdut etc.

Timpul este un prieten minunat cand stim sa onoram triunghiul format din timp personal-timp de cuplu-timp profesional unind Cerul cu Pamantul si se pierde, nu te incanta, nu te creste cand iti bati joc de el prin patimi: bautura, jocuri pe calculator, droguri.

Cand te-ai intalnit cu tine, cu miezul tau si stii prin ce pasiuni poti uni Cerul si Pamantul, timpul e plin de rodire, de bucurie, de forta, trece extrem de usor si consistent putand sa scrii intr-o ora de curgere pe spirala timpului o carte sau sa pictezi trei tablouri in doua ore.

Maestrii timpului exista, ii intalnim noaptea dar si in calatoriile subtile sau in viata dintre vieti. Ei sunt sustinatorii ceresti ai misiunii pe care ne-am ales-o, ai povestii pe care vrem sa o scriem. Prin ei avem timpul potrivit, cu oamenii potriviti, in contextul potrivit.

Si nu trebuie sa spunem…indepartand puterea, consistenta, roadele timpului divin: Nu am timp…..Sunt ocupat. Ce greu trece timpul. Pacat ca nu mai mor. Ce rau e cu viata aceasta!!!!

Intr-un an ca acesta in care ne-am intalnit si cu triunghiul cu varful in jos( corona virus-criza mondiala-razboiul nevazut) e important sa descoperim timpul divin. El este in centrul triunghiurilor formate din virtuti sau pasiuni inaltatoare sau practici spirituale in care credem( rugaciune-meditatie-contemplatie). Suntem invitati de vantul divin sa ne mutam din patratul materiei la mansarda adica in triunghiul christic in care putem descoperi pe spirala timpului, timpul personal prin care putem uni Cerul cu Pamantul, timpul calitativ la nivel de cuplu prin care inmultim preocuparile comune, transformand visele in realitate, timpul calitativ profesional prin care pasiunile se unesc cu profesia.

Si asa construim casa pe stanca, acea casa pe care nu o mananca moliile si care ne amprenteaza memoria spirituala.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice