Am sosit pe 29 ianuarie 2018 in Koh Phangan si timp de 3 zile ne-am lasat imbratisati de soare, nisip si prietenoasa jungla care este plina de zgomotele dragute. Copiii au fost foarte incantati sa se scufunde, sa inoate, sa se joace cu valurile, sa contemple viul acestui loc. Intr-o seara stateam pe malul marii si ma gandeam care este taina acestui loc?! Priveam cerul cu incantare, bucurie si predare si deodata ochiul interior imi dezveli o spirala frumoasa alb-aurie-roz care atingea Cerul si Pamantul, cercurile ei imbratisand intregul golf. In timp ce ma lasam atinsa de energia ei, bucurandu-ma de hora cosmica, cativa copilasi din Franta, Israel, Germania fara sa poate vorbi intr-o limba comuna, tradusera acest joc divin printr-un cerc de frunze roz-rosii pe care le asezara intr-un fel minunat pe plaja ca si cum ar vrut sa puncteze si intr-un limbaj al nostru, puterea si frumusetea acestui loc.

Intr-un fel incredibil exista multa energie a copilului in Thailanda, chipurile sunt radiante si pline de caldura nu automat, prefacut, rimelat ci din adancurile lor.  Femeia inunda peisajul este figura cea mai puternica si nu o face masculin, batos, agresiv ci e plina de caldura, blandete, iubire. Patrunzand cu sufletul in lumea lor bunica-mama-fiica te saluta povestind despre tainele acestui loc cu pensula si acuarela formata din zambetul, deschiderea, supunerea, iubirea, acceptarea, frumusetea, intelepciunea lor.

Intuiesc de ce europenii, americanii, japonezii vin sa se odihneasca aici. Ochiul lor obosit ii chema in acest ocean de frumusete unde Tara isi dezvaluie bucuriile, bratele acestor mame care iti fac masaj dand glas unor frecvente ale corpul nostru emotional de care am uitat dar de care adultul trinitar din noi, are nevoie.

Intr-un mod incredibil prin atingerea lor, soarele interior isi desface razele si curgerea divina inunda teritoriile amortite.

Sunt rauri de zambete pretutindeni care pur si simplu isi dau mana cu multe flori si cascade de culori creend un fel de balsam pentru sufletele un pic incarcate sau sfasiate ale celor care vin aici.

As spune ca Thailanda este un taram al limpezirii, centrarii si activarii luminitelor interioare, oceanul, jungla, florile fiind maestrii inspiratori care iti activeaza intelegeri interioare la care nici nu visai.

Privind valsul sufletelor care se limpezesc aici am simtit mai aproape triunghiurile iubirii, o hora frumoasa in centrul careia se activeaza soarele christic inundand pasirea noastra cu mult talc.

Cumva aici am inteles ca fara puritate-iubirea-fuziunea intima extatica nu traieste la fel alte triunghiuri nu stralucesc daca curatenia interioara nu coboara in Graalul interior pentru a permite cupei care suntem sa straluceasca.

Meditati in aceste triunghiuri: puritate-bucurie-caldura, puritate-blandete-intelepciune, puritate-acceptare-iubire, puritate-frumusete-incredere, puritate-smerenie-dragalasenie, puritate-joc cosmic-bucurie, puritate-compasiune-bunavointa, puritate-ingenuitate-creativitate, puritate-flow-genialitate, puritate-faca se voia Ta-Unime.