Energia Tarei am simti-o in Nepal acum cativa ani cand cutia reamintirilor a scos la suprafata multe din vietile petrecute acolo precum si valsul cu taina locului, viul povestilor, portile. Atunci a aparut si chemarea de a merge in Thailanda un taram care mi s-a dezvelit printr-un cantec……format doar din vocale sustinute de 9 entitati. Aceeasta melodie mi-a ramas in memoria efectiva si spirituala si ea a revenit de mai multe ori pana cand am pasit in tinutul-calauza, trecand prin triunghiurile de cristal si intrand in Templu.

AiRA imbracata in auriu, fiica unimica, m-a intampinat alaturi de Preotese.

Un cerc de flori limpezea pasirea lor si chipurile radiau, cantau, se uneau cu Totul-Una.

O harta s-a deschis in centru si trei rauriri divine au atins chipul Thailandei. O preoteasa a spus: Fiicele se intorc Acasa apoi degetul ei a aratat pe 9 imagini alcatuind parca un puzzle, fiice triste, aruncate, abuzate, familii care isi vindeau copiii, fetite neiubite, femei fara zambet, mamici zdrobite de oboseala, bunici fara chip.

Mai multe sfere au coborat facand valsul. In grai ceresc, atingerea lor spala obrazul Thailandei, luminandu-l. Preotesele au adus, flori, vers divin si incantatii mangaind pasirea acestei Tari.

Apoi tot ele s-au impartit in doua: stalpii si maestrii trecerilor. Stalpii au luminat drumul lasandu-le pe celelalte sa atinga Cerul si apoi sa duca glasul lor unic pe Pamant, activand spirala ascendenta a tarilor, conducand pe fiica, Thailanda spre propriul ei Vals.

Tara ne-a insotit pe noi-toate pe cele 9 raze catre o insula frumoasa unde un ochi cosmic ne privea.

………………………………………………………………………

Chemarea Thailandei continua in versul ei asezandu-se o calatorie minunata care va incepe pe 27 octombrie 2017. In melodia ei vom impleti initieri, trialoguri, meditatii, mandale numerologice, lucrari de lumina toate imbratisate de o o locatie minunata, oameni inspirati si bai de frumusete!

Pretul este 2500 eur incluzand:
– Zbor dus-intors Bucuresti-Bangkok, cu toate taxele incluse
– Zbor Bangkok-Koh Samui plus transferuri, cu toate taxele incluse
– 8 nopti de Cazare in hotel de 5* cu acces la piscina privata pentru fiecare camera
– Training-uri si workshop-uri zilnice
– 1 x excursie cu kayak
– 1x excursie cu long tail boat
– 1x excursie cu vaporul pentru a admira taina apusului
– Meditatii zilnice
– Initieri
– si alte elemente surpriza

Pentru early bird plata este 2300 eur valabila pana la data de 15 iulie.
Mai multe informatii gasiti aici: http://pages.frecventaom.ro/thailanda2017 sau scriindu-mi pe frecventaom@gmail.com