In jurul varstei de 27 de ani intr-o primavara, impletind multe colaborari si muncind peste 16 ore pe zi m-am asezat pe o canapeluta in sufragerie si i-am zis triadei mele( ghizilor insotitori)… E foarte greu. Nu stiu ce sa fac. E prea mult. Ma simt coplesita.

Si contempland fara asteptari am simtit o raurire divina ca imi patrunde in gradina sufletului inundand-o cu acest mesaj: Intra in curgere!!!! Am simtit deodata o limpezire, o pace, o bucurie radianta si pentru cateva luni nu am mai citit nimic ci doar mi-am facut sufletul-cupa pentru a primi graimile divine. Si de atunci si pana la 47 cati sunt acum ….m-am tot lasat scrisa de aceste paraiase ceresti ce curg prin mine dand glas unor picturi-scrieri de care ma minunez si eu.

Am inceput sa scriu devreme adica la 9 ani si tot devreme am experimentat starea de flow insa undeva intre 24 si 27 ani suparata fiind pe Ceruri ca nu stiu cine scrie prin mine m-am decis sa opresc robinetul si punand stop starilor de constiinta extinsa am rodit financiar si carieristic insa sufletul meu a fost desert iar spiritul meu a fost prins intr-o serioasa colivie.

Dupa aceea fuziune cu Cerul in care o poarta s-a deschis…..am inteles ca flow-ul este o stare binecuvantata ce se activeaza in triunghiul cu varful in sus( format din cauzal-budhic-atmic) dezvelind din Biblioteca Divina sau Salile de Creatie sau Templele Ceresti aspecte ale fiintarii ce depasesc mintea lumeasca.

In orice raurire divina( flow) corespondenta cu familiile de lumina, alte civilizatii, profesorii divini e vie si in acelasi timp are un firesc al ei plin de bucurie, caldura, radianta.

Undeva in jurul varstei de 22 de ani am vrut sa ma calugaresc, sa parasesc facultatea, sa ma duc undeva in munti ca sa-mi adap sufletul din imensitatea naturii. Ma simteam ca acasa in Manastirea Frasinei, aproprierea mea de calagurie venind din multe reamintiri, vieti in manastire dar si din faptul ca acolo m-am vindecat de multe ori de boli pe care medicii le-ar cataloga ca fiind nevindecabile. Insa nu stiam ce as fi putut sa fac in manastire cu acea cunoastere divina care ma vizita de mult timp si care depasea ……..granitele stiute. Si cu flow-ul ce voi face?!!! Si asa cu buchetul acesta de intrebari am starnit o meningita si dupa trei zile de rugaciune cu fierbinteala si lacrimi, entitatea din spatele bolii a parasit arena si un rasarit frumos mi-a invadat fiinta……Ceva din mine stia ce va face, dincolo de granite, unind Cerul cu Pamantul, activand Omul cu O mare. Si atunci si la 18 ani am trait pentru cateva momente scufundata in Gratie, Unimea. Am simtit Crucea care Sunt, Triunghiul Divin, Corpul de lumina.

Si m-am lasat imbratisata de Ceruri, impletind ortodoxia radianta cu multe scoli ceresti. In sine toate religiile merg pana la cerul 5 insa trairile radiante ne duc mai departe pana la cerul 12.

Flow ul nu este o stare specifica pentru alesi ci este o fuziune cu Cerurile in Faca Se Voia Ta.

Ceea ce pregateste aceasta stare fie ca scrieti fie ca sunteti la cabinet sunt triunghiurile de lumina formate din: curatenie interioara-bucurie-caldura, deschidere-frumusete-radianta, smerenie-recunostiinta-iubire, pace-bunatate-unime, post-spovedanie-impartasanie, meditatie-contemplatie-rugaciune.

Nu poti intra in flow valguit de patima sexului sau de patima drogurilor.

Curgerea aceasta curata se face doar intr-un pocal curat.

In aceeasi etapa dupa 14 posturi de luni am primit initierea Sf Graal de la Isus si Maria Magdalena, prin multe scriere conective si stari extinse de constienta dezvelindu-se atfel christul masculin si christul feminin, valsul celest din care apar tainice rodiri. Aceasta graime divina si initiere se tine de mana cu multe acordaje ceresti ele creend triunghiuri de lumina prin care pasim …..salutand si fructificand Talantii.

Sf Graal-Sfera Initiala-Raza a opta au deschis poarta si altor triade cosmice care dau glas constiintei multidimensionale: Ra-Zamolxe-Melchisedec, Isis-Maria Magdalena-SarRa, Preotia copiilor-a florilor-a Unimii etc.

Chipul nostru christic este format din mama-tata-copil si dupa aceasta forta triunica din noi se activeaza si alte triunghiuri de lumina, vesminte ceresti ce ne dezvaluie trecerea de la omul cu o mic la omul cu o mare.

Curgerea divina …..ne invita sa ne hranim cereste ..adica curat, frumos, radiant pentru a merge in Bibiloteca Divina si a rasfoi Cartea vietii Noastre sau a activa o initiere sau a calatori pe alte planete.

Pentru a pregati flow-ul incercati in fiecare zi de post sa mai limpeziti o parte din voi, practicand autobservatia-contemplatia-bucuria sau rugaciunea- blandetea-unimea, gradinarind sufletul cu aceste instrumente ceresti sau alte triunghiuri care va cheama.

De multe ori din control-frica-rigurozitate sau din eu nu pot-nu merit-suparare sau din furie-neacceptare-neiubire ne punem catuse flow-ului gazduind emotii neproductive care nu permit rauririi divine sa se activeze.

Seara inante de culcare…..limpeziti-va in apele Triunghiului iertarii. Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu Voie si Fara Voie Acum si Altadata, Rog Sfanta Treime sa ma ierte Sunt Una cu Iertarea. Nu lasati buruienile greselilor sa va invadeze gradina sufletului. Curatati zi de zi, limpezind pocalul pentru o noua raurire. Graalul interior se activeaza la nivelul chakrei 4 si isi poate deschide bratele pana la chakra 33 . Indrazniti sa-i dati voie sa graiasca…..lasandu-va scrisi, rescrisi, luminati.

……

Despre flow vom vorbi si pe 8 martie, ora 18 30 in cadrul atelierului intitulat Trena divinului feminin.