Imi place sa ma joc cu firele de lumina si sa le aduc in covorul zilei, cu drag, bucurie, joc.

Uneori vad inainte aceasta tesatura si stiu deja ce e de de dorit sa inserez alteori ma las condusa de ghizii mei catre firul potrivit si cand privesc in apusul zilei, tabloul…ma simt coplesita, nici ca se putea mai frumos, mai cald, mai inspirat!!!

Saptamana trecuta m-am trezit intr-o dimineata plutind pe cai de lumina inserand  impreuna cu alti cavaleri,  spirale de energii in covoarele-etape ale umanitatii. Si priveam aceste fuioare pe care le lasam in urma noastra si steaua cu 8 colturi care ne era calauza si vulturii albi care ne insoteau si toata aceasta intrare in plan avea o splendoare, o radiatie si o bucurie ce este greu de descris insa este atat de benefica sufletelui nostru. Si totul se tesea de la Sine, lucrarea era bine stiuta, iar covoarele se lasau atinse de noi, mangaiate, iubite intr-o conlucrare care era adanca, frumoasa, vindecatoare si inaltatoare.

Privind cu iubire calatoria noastra Egipt descoper tesatura pe care e de  dorit sa o generam, o impletitura cosmica in care multe spirale se intalnesc, atingand Omul, deschizand portile, radiind.

Si in bucuria aceasta intregitoare a lucrarii de lumina nu pot sa nu va aduc si voua o frantura din frumoasele tesaturi cosmice care se fac cu noi si cu voi in Impreuna-Una.

Si daca sunteti unul din sufletele care ne insoteste as vrea sa va puneti intrebarea: Ce fir de lumina pot lasa in aceasta tesatura?