De multe ori vad cu ochii sufletului, Tesatori care se ocupa de reteaua planetara in viul sufletului, reparand gaurile, inmultind podoaba in care crestem toti, punand energie si informatie in aceasta plapumioara in asa fel incat toti sa ne bucuram de ea.

Si tesatorii acestia calatoresc mult si stau uneori doar o clipa insa minutul acela este boltitor pentru cei prezenti in divinul din ei si pe unde trec simtiti aerul auriu si linistea aproape si tot ceea ce nu se lega inainte, devine si insasi raspunsul cel nou se coace si parca si Drumul.

Traiti in Tot si Totul va va spune ca acesti tesatori planetari sunt suflete mari, frumoase radiante ale caror raze mangaie locul, situatia, relatia intr-un fel anume. Si pansamentul lor rodeste si cuvantul lor curge marturisind in Unime, Frumusetea care Suntem, Bucuria, Zborul.

Uitandu-ma la oamenii frumosi care ne-au insotit in Peru, Iordania si care vin in continuare adusi de Ceruri pentru urmatoarele calatorii in triunghiurile planetare, vad multi Tesatori care pun darul lor si zambetul in marea retea, mosind o noua lume, activand o viata altfel.

Si unde sunt Tesatori sunt si Copiii pentru ca in Impreuna, Cerurile sa slobozeasca Harul si in Taina sa se teasa Darul cu lumina.

Intrebati-va acolo unde sunteti:

Care este rostul meu Aici? Ce pot aseza in povestea acestui loc? Ce ma cheama?