Mainile noastre se leaga de sufletul nostru dezvelind in toate momentele conective, de curgere sau bucurie, tesaturi minunate care ne sustin procesul vindecarii, treziei, asezarii pe Cale. Cu siguranta si ochiul vostru de lumina s-a prins de o floare a vietii, degetul a desenat un simbol reiki iar chipul in contemplatie s-a bucurat intr-un site sau templu sa vada Triunghiul divin. Geometria sacra este pretutindeni, un limbaj vechi si puternic prin care noi ne accesam Centrul, Puterea, Radianta, Povestea.

Si cand nu vreti sa-l vedeti insa asculati apa sau pasarile, ceva se deseneaza in voi cu fire cosmice, bucurand Clipa.

M-am gandit ca dupa multe ateliere inspiratoare in care am meditat impreuna, ne-am jucat cu triunghiurile, am urcat pe spirale de lumina pana la Ceruri sa aducem firele si ghegheful aici pentru a ne limpezi sufletul si a ne vedea noul chip.

Atelierul pe care vi-l propun este o impletire frumoasa de meditatii, culori, fire, gherghefe, o tesere  la care sufletul universal participa. Nu este intamplatoare luna aleasa, martie in care divinul feminin atinge Noul Cer si Noul Pamant, aducand in primavara interioara, culori radiante cu care pictam tabloul acestui an.

Va invit pe 17 martie la ora 10 00 pe strada Ronda la un atelier de tesut in care vom impleti geometria sacra cu lana divina si meditatia.

Gazdele voastre? Claudia si Camelia

Claudia Pedersen cea care insoteste adultii in diferite contexte de invatare. In rolul sau de Instructional Designer, creaza training-uri fata in fata precum si cursuri online. Aceste training-uri ajuta adultii sa performeze in rolul pe care il au si in echipa din care fac parte. In paralel, organizeaza Sezatori Urbane si aduce adultii aproape de activitati in care se pot exprima sau pot crea obiecte, accesorii si cadouri folosindu-si mainile si fire de bumbac sau lana.
In cadrul Sezatorii ‘Tesand cu fire cosmice’, Claudia te va invata tehnicile de baza ale macrame-ului contemporan. Vei invata sa innozi fire de bumbac de diferite culori astfel incat sa creezi simboluri proprii, mandale sau povesti inspiratoare.
Data? 17 martie, ora 10 00
Cost? 70 ron( costul include si firele si ghergheful)
Unde? Strada Ronda nr 8 Bis
Inscrieri: frecventaom@gmail.com sau mc_cla@yahoo.com
_________