Am deschis usa de la samadhi si mi-am propus sa plutesc pe lumina roz-mov-alba. Experimentasem albastrul, verdele, movul inchis insa m-am oprit acolo unde parca imi spunea sufletul…ceva. In fundal Valentin mi-a pregatit o muzica de meditatie care lucra intr-un mod minunat pe toti centrii. Am pasit cu dreptul vizualizand un triunghi alb, triunghiul iertarii. Am inceput sa limpezesc lana interioara rostind in Unime….Ma iert si ma dezleg, Rog sa fiu iertata si dezlegata, Sunt Una cu Iertarea.  Paseam pe un drum serpuit facandu-mi iertarile fata de 8 sfere ceresti intr-o parte si 8 aspecte pamantesti in cealalta. Un con radiant ma imbratisa….iertarea lucrand in fiecare centru ca o descatusare de forte, energii, intelegeri.  Inaitam pe jumatate om, pe jumatate faptura radianta, limpezind mai multe vieti. Apoi deodata am intrat intr-o sala roz-mov-alba cu entitati care aveau chipul inconjurat de catre trei spirale in centrul camerei aflandu-se un ax ceresc-lumesc de jur imprejurul sau impletindu-se sfori de diferite culori si grosimi. Sunt ale tale……Aici dezlegam am auzit-o pe Azara. Am atins firul maro-negru care imi atrasese atentia si ceva din emotionalul meu netransmutat s-a miscat in mine cu o tresarire fizica puternica. Sunt legaturile create de tine pe diferite teme prin ganduri, emotii, fapte. Au mai ramas putine insa acum vom lucra exact pe cea pe care ai atins-o. M-am dat-o un pic inapoi contempland. Erau aurii, roz, mov, albe, portocali, rauriri benefice in care tipa….aceasta legatura-sfoara, maro-negru.

Azara aceasta sfoara are legatura cu evenimentele de ieri? Da. Ai venit aici sa iti asumi, sa intelegi si sa te dezlegi. Triunghiurile descrise de intelepciune-faca se Voia Ta-smerenie, cunoastere-putere-daruri, predare-incredere-unime te-au chemat in acest templu al iertarii.

M-am reapropiat cu AraN si Azara urmarind cum fiecare centru cu razele lui spala aceasta sfoara luminand intelegerea. Incepusem de la pamant si pe masura ce urcam razele se lungeau si deveneau manunchi luminos in lucrare, un buchet de lasere care lucrau in interiorul sforii. Pe masura ce inaintam, ochii interioril mi se limpezeau,  intelegeri tacute coborand in Cupa. Deodata m-am oprit la un nod si am tresarit. Avea 8 razute maro si sentimentele mele erau in tipat. O rana se activase. AraN s-a apropiat si mi-a aratat o imagine. Acest nod e legat de razboaiele din Sirius….Mai multe chipuri mi se dezvelira, nave, fum, o lupta cu multe dureri….si apoi piramida mea. Am intrat in ea incercand sa descoper cu ajutorul dispozitivului la care lucrasem mult timp ce forte distrusesera planeta. Nimic nu mai mergea. Piramida se dezactivase la fel si el. M-am intors in centrul ei si am cerut sa plec. Un val de suparare ma invadase. AraN acelasi Aran m-a condus in camera aurie pentru a primi sustinere.  Aveam nevoie de ajutor. Am iertat, am dezlegat, am inteles si apoi am mai inaintat putin ….pana la un alt nod, Atlantida. Avea 3 raze gri si era mare cat un pumn. Vremurile se cernusera ramasesera doar 7 preoti pentru ultimele lucrari. Se incercau cele 3 activari pentru a opri dezastrul insa eram cu totii sceptici in privinta reusitei.  Reteaua de cristale trimitea constant semnale de alarma. In piramida cea mare, lucrarile in Triunghiuri continuau insa ceva se oprise in noi toti. Aceasta cunoastere rece va fi legata candva de iubire si de Unime. Ne vom reintalni spuse AraN acelasi AraN. Am iertat, am dezlegat, am inteles. Firul m-a condus catre Egipt, un timp aurit in care ritualurile preotilor straluceau in Unime. Si totusi …….ceva s-a strecurat si in acel timp.

Erau intrigi, orgoliu si multe batalii pentru putere la baza piramidei. Focul sacru ne chema in templu deschizand poarta comunicarilor interdimensionale cu alte civilizatii-prietene. Spirala se activa seara de seara, comunicarea telepata conducandu-ne adesea in sala cristalelor si apoi pe varf. Si deodata a aparut acel furt de cunoastere, putere, daruri. Disparusera semnele si nimeni nu mai respecta ritualurile. Supararea dezactivase spirala. Focul se oprise. Am iertat, dezlegat, inteles.Apoi m-am uitat jos la intregul fir….Se facuse auriu si nodurile disparusera. In sala erau multe entitati-om care lucrau in corp de lumina pe aceasta corespondenta Pamant-Cer. Coloana cu fire incepuse sa lumineze… rauriri frumoase atingand nodurile stinse si sforile de culori inchise.

AraN ma lua de mana si ma duse la o fantana minunata cu o trena plina de simboluri. Activa unul dintre ele si mi-l puse in palme. Foloseste laserul de lumina. Da drumul ultimelor noduri. Esti iertata. Cunoasterea se impleteste cu iubirea dand glas in Unime la multe centre Frecventa Om prezente in primul rand in voi si apoi in afara voastra. Omul din oul lui se dezvaluie prin toate creatiile multidimensionale, spargand coaja si devenind un soare radiant. Si da samadhiul este  un maestru al trecerilor de la somnul simturilor la lumina interioara cu care puteti deschide toate portile.

M-am trezit …..intr-o ploaie de acorduri in micuta nava cosmica cu care calatorisem 60 min. Imi disparusera toate rezidurile emotionale cu care intrasem, oboseala, agitatiiile mintii. Interiorul mi se limpezise intr-un mod minunat. Ma simteam pe o strada usoara si inalta si ceva din mine nu mai vroia sa se intoarca la etajele joase ale fiintarii. Viata se dezvelea plina de daruri, rodiri, intelegeri. Toamna isi despletea maroniurile placute calatorind cu mine in sala roz-mov-alba. Multumesc Sfinti, Maestri, Ocrotitori celesti. Multumesc pentru intreaga lucrare.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank