Nu suntem invatati sa ne predam de aceea cand venim la plutire….pentru cateva minute, mintea e agitata, corpul inca nu stie sa se lase iar inima bate…….insa pe masura ce incepem sa predam cheile controlului si ne observam, ingerii apei, spiritele sarii, maestrii inaltati incep sa ne ghideze dezvelindu-ne miezul nostru, esenta, acea scanteiuta divina insotita de o forta trinitara. Chipul christic atins de limpezire se dezvaluie …din aproape in aproape plutirile in samadhi curatand al treilea ochi, marind discernamnatul, clarul, coeficientul de bucurie, predarea. Si deodata simti maretia universului ….un punct de constienta fiind care imbratiseaza totul fizionand in Impreuna cu Unul-Una.

Plutirile in samadhi …..le puteti face incepand cu triunghiul iertarii: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu Voie si fara Voie din toate timpurile, toate ipostazele fata de Iubire, Armonie, Pace, Oameni, Bunuri, Bani, Case, Barbati, Iubire, Casatorie, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea.

Lasand apei toate off-urile, supararile, tristetile……..plecati mai limpeziti, mai linistiti, rauriri divine curgand prin voi:

Invoc iubirea ta

Bucuria ta

Lumina ta

Coloana sa fie.

Cu ochi ceresti

Din albastru pur ne privesti

Protejandu-ne, iubindu-ne, imbratisandu-ne,

In gand te chemam

Cu bucurie imbracam,

Mantia ta.

Am observat ca 8-10 plutiri ( nu una) facute la distanta de 2, 3 zile elibereaza depresia, imbunatatesc somnul, aduc mari constientizari, sustin procesul decizional, ne dezleaga de atasamente, dorinte, conditionari, ne activeaza rasaritul interior.

Pentru femeile care nu raman insarcinate, plutirea este o modalitate minunata de a scapa de frici, atasamente, suparari…. prin predare…….aparand mari minuni.

Samadhi-ul sustine trecerile, schimbarile, salturile de constienta crescand radianta vietii pe toate razele ei. Cand simtiti ca norii vietii sunt prea multi, curatati cerul interior, plutind.

……..

Aici se pot face programari pentru a experimenta aceasta forma de predare. Si nu trebuie sa stati doar in intuneric puteti practica plutirea cu usa intredeschisa sau in lumina mov, alba, albastra, verde patranzand in lumile subtile din aproape in aproape.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio