Cand am plutit prima oara in samadhi tank, memoria mea spirituala s-a activat amintindu-mi de initierea din sarcofag, intruparile din vechiul Egipt, moartea mea de vie ca tanara sotie alaturi de faraonul cel batran, putul din Marea Piramida, initierea din camera Reginei, anumite chipuri din alte vieti, contracte de suflet, situatii cu radacini foarte vechi, intelegeri… toate venind rand pe rand aduse de firele aurite ale destinului pentru a fi transformate in aur celest.

Pluteam in apa cu sare si filmul viu imi daruia imagini incarcate, vibratile, puternice in emotii si informatii care acum se spalau in lumina, limpezind acest Acum.

Prima mea plutire a fost plina de eliberari de noduri mentale, emotionale, existentiale as spune o purificare profunda la capatul ei activandu–se frecventa copilului cosmic, liber, innaripat, zburator. Aterizarea a fost minunata si efectele ei le-am simtit 9 zile. Scrisul era mai sprintar iar roua sufletului era prezenta chiar si in soarele zilei. Aveam sentimentul ca vorbisem cu ingerii apei si imi ramasesera in structuri ca ghizi invizibili sustinandu-mi toate flow-urile.

Curgerea zilei era minunata avand un parfum aparte. Se racorise interiorul si acum paseam intr-o dimensiune limpede, clara, inteleptita a fiintarii. Topaiam printre norii tuturor povestilor cu bucurie, liniste si adancire. Apa cu sare fragezise totul.

A doua plutire mi-a activat observatorul interior si aici am putut sa vad lesne cum servitorii casei, mintea, inima, corpul vor sa detina controlul, nu au chef sa se predea. Eram amuzata de felul in care trupul isi cauta locul inca agitat nelasandu-se atins de frecventa Dumnezeu. Insa intunericul iti stinge simturile si lumina interioara graieste……la inceput ca o scanteiuta apoi ca un soare interior. Si versul divin s-a activat astfel:

Soare christic

Primeste-ma

Imbratiseaza-ma

Iubeste-ma.

Eu la Triunghiul celest vin

Cu toate Fortele Treimice ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine.

O repetam intr-una samadhi-ul umplandu-se cu lumina interioara a soarelui regasit, bland inundand Totul.

A treia oara plutind in samadhi am intrat natural in Triunghiul iertarii apa incarcata cu sare ajutandu-ma sa curat fiecare coltisor, fiecare fereastra murdara, fiecare camera. Simteam ca un far interior ma ghideaza si plutind pe aceste valuri puteam sa-mi limpezesc toate vietile, simplu, in aceasta rostire in Gratie traind fuziunea cu Iertarea. Ma imbracasem cu toate initierile, maestriile si preotiile si aveam sentimentul ca in aceasta intalnire a vesmintelor ceresti cu cele lumesti, apa cu sare uneste Cerul si Pamantul reamintindu-mi de maretia, frumusetea si radianta Fiilor de Dumnezeu. In graiul unimii am perceput Sfera care suntem si valsul nostru cu Sferele Ceresti. Suntem Una cu Iubirea, Bucuria, Intelepciunea, Frumusetea, Blandetea, Recunostiinta, Suntem Tot ceea ce Suntem, Noi suntem.

La aterizare o mana blanda imi asezase in centru, triunghiul iubirii, bucuriei, unimii. Si sufletu-mi zburda, bland alintat de Ceruri.

……..

Terapia prin plutire ne limpezeste, aseaza, dand glas in viul centrului, miezului nostru, Soarelui christic.

Recomand aceasta terapie celor se simt descentrati, defazati, lipsiti de inspiratie, suparati, in bucle emotionale sau existentiale. Combinand reiki-ul cu terapia prin plutire si rugaciunea sau postul cu terapia prin plutire si triunghiul iertarii sau flow-ul cu terapia prin plutire si plimbatul in natura, Calea, Povestea, Radianta voastra va creste.

Mai multe aici:

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Pentru terapia prin plutire puteti sa ne scrieti si pe frecventaom@gmail.com sau razvanazo@gmail com dandu-ne numarul, numele si intervalele de timp pe care le preferati.

Plutirea este 75 ron( pana la 1 octombrie). Stimulam flow-ul universal. 

Clipe inspirate!