In energiile solstitiului cu sufletele despletite, in Templul Zeitei Cybela am primit coronite cu flori, bucurie, drag, recunoscand Minunea care Suntem, Frumusetea, Stralucirea. Si Totul parea ca rodeste, Universul ne zambea, Interiorul nostru susura, Divinul ne vorbea….

In locuintele rupestre de la Alunis, doua familii de lumina s-au intalnit si puntile de Sens creeate au innoit Locul, au rotunjit Omul, au dat glas Contractelor Spirituale.

In taina clipei o voce cereasca a tasnit si o limba neauzita ne-a asezat in petalele sufletului, caldura, iubire, regasire. Cerurile s-au deschis si viul si-a varsat belsugul in cupele noastre. Iris se numeste prezenta radianta care a tesut cu sunetul, vocea si cuvantul reteaua de la Alunis si ne-a amintit ca Impreuna am venit si Impreuna suntem in Templul lui Unu.

Familia de lumina care m-a insotit avea ca tema valsul sferelor, clasa de luminite pe care o intalnisem lucra cu muzica sferelor fiecare daltuind in puzzle-ul divin, propria piesa iar impreuna cu instrumentele acordate in taina recunoasterii de sine am dat drumul melodiilor ceresti si bucuriei, largind POARTA, dezvaluind DARURILE, activand  CEEA CE SUNTEM.

Cuvantul dintru Adevar uneste, Sunetul din Lumina, intregeste. Miracol si plutire. Avant si regasire.

Am inceput sa scriu in geometria sacra si cuvantul a mers inaintea mea daltind covoare de Sensuri. N-am stiut multa vreme ce tes, ce mi se spune, ce sunt aceste tablouri cu geometrii. In timp dvin, Centrul a inceput sa-mi vorbeasca si Cuvantul sa devina Roditor.Si asa au aparut paginile din acest manual cosmic numit Frecventaom, asa a aparut cartea numita Triunghiurile Schimbarii, asa se scriu atelierele conective si calatoriile spirituale, de la Sinele Divin, cu degete de lumina….Camelia Ra

 Terapia prin CUVANT se refera la atingerea cu lumina a Omului si la trezirea prin Cantec a Centrului sau. Cunoscuta in industria musicala ca Saaru Oone, prin traducere Lumina Vie, sunetul in Sine si cuvantul dintru Adevar pot vindeca spontan eliberand  fricile, memoriile nefaste, blocajele enegetice…. Iris

 Va imbratisez Cautatori si Traitori de Sens si va invit in dragul Recunoasterii de Sine in centrul unui triunghi radiant alcatuit din trei fiice, Iris, Mihaela si Camelia. Despre Iris am vorbit mai devreme pe Mihaela v-o prezint acum: drag, fosnet, zambet. Un buchet  de frumuseti care iti deschis sufletelul, iti hranesc cerurile, iti rotunjesc fiinta de lumina. Cand am intalnit-o prima data razele sufletului au tasnit, bucuria mi-a umplut toata cupa iar ochii mei au stiut. O regaseam pe sora, mama, prietena. Si fara sa spuna nimic, cuvintele sufletului se rotunjeau si totul radia. Alaturi de ea Cerurile se deschid si Cuvantul dospeste.

Pe 26 august la Omra ora 19, va invitam la un atelier special intitulat Terapia prin Cuvant si Comuniunea cu Sacrul.

Adresa completa este: Str Occidentului nr 11, Piata Victoriei

Costul? O trinitate si el il veti primi in plicul intuitiei direct de la Ceruri