Gonind peste clipe adeseori nu lăsăm raza divina sa ne dezvăluie Frumusețea Zilei, Bucuria lui Acum, Radianta unica a Momentului. 

Și multi dintre voi isi doresc clarvedere, clarcognitie sau alte puteri neînțelegând ca a vedea Frumusețea din Tot și Toate este marea forță, marele dar al vieții, însăși Cununa!

Si pentru a simti aceasta Frumusete, limpeziti-va sufletul in Triunghiul Iertarii, eliberati-l din chingile greselilor, daruiti-i Imensitatea!!!!

La finalul fiecărei zi, învățați sa spălați chipul celor 12 ore de toate zoaiele, murdăriile, supărările, înjurăturile, gândurile negative, ofurile, regretele……cum ștergeți o masa sau dați cu matura, linistiti ziua în apele conștientizării, iertării, eliberării. 

Atunci când lăsați anumite furii, supărări, neacceptari in trena nopții nu veți reuși sa va ridicați prea sus, sunteți greuti ca avioane, visele sunt reziduale iar sufletul chiar și după 12 ore de somn …nu cântă!!! O conștiință încărcată va tine în regiunile grele ale astralului inferior…o conștiință limpede……va permite sa zburați și în noapte ajungând în Templul Frumuseții sau în Templul Bucuriei dar și în zi. 

Seara inteleptita poate fi cea mai buna cosmeticiană pentru a va înfrumuseța chipul nu doar prin somn ci mai ales prin limpezire, așezare și reașezare, iertare. 

Va propun câteva triade sau lifturi cerești cu care sa zburați în noapte cucerind Cerul. Acestea sunt: ne facem iertarile fata de fiecare om pe care l-am judecat, întinat cu gândurile sau emoțiile noastre, mulțumim zilei și așezăm un gând bun pentru țară sau ne facem iertarile fata de Tot și Toate, intram în comuniune cu Cerul activând focul rugăciunii și citim dintr-o carte de lumina lăsând câteva adevăruri sa ne pătrundă. 

Pe măsură ce ne limpezim în interior și norii pleacă, un soare proaspăt ne va ajuta sa vedem Frumosul din Tot și Toate.